2019-09-07 05:00:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Vegyen vissza egy kicsit támadókedvéből

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön hetedik sorsterületének uralkodó planétája, a Vénusz trigont alkot a Plútóval. Nagyon szenvedélyes lehet a mai napon. Kiváló alkalom adódhat egy nagyobb összeg befektetésére, pénzügyei megnövelésére.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz az ötödik sorsterületén utazik át kellemesen fényszögelve, nagyszerű alkalom a mai, hogy szerelmével romantikus időszakot éljen át. Gyermekeivel sok mulatságban lehet része.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétáját, a Merkúrt, a Plútó kellemesen fényszögeli, barátaival igen elmélyült eszmecserét folytathat. Találkozhat ma valakivel, akinek nézetei komolyan befolyásolják a gondolkodásmódját.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a hetedik sorsterületén tartózkodik az Uránusszal trigonban, partnerével egy nagyon izgalmas napot töltenek együtt, nagy valószínűséggel vízparton, vitorlázással, búvárkodással vagy evezéssel egybekötve.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap, a Merkúrral együtt az ön második sorsterületén, remek pénzügyi lehetőségeket sodor az útjába. Biztos jövedelemforrás, szerencsés pénzügyi műveletek, gazdagodás, gyarapodás: ezek jellemezhetik a mai napot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Négy planéta segíti a vállalkozókedvét és hogy jó benyomást tegyen a környezetére. Az a hatalmas vitalitás, ami ma önből árad, átragad a többiekre is, ebben az időszakban a szerelmi ügyek is fokozódnak. Ha harcban áll valakivel, vegyen vissza egy kicsit támadókedvéből.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

 

Ma egy kis elvonultságra, pihenésre lenne szüksége. Ha bágyadtsága nem múlik el a hétvégén, jobb, ha hamarosan meglátogatja háziorvosát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

A Merkúr és a Neptunusz közötti oppozíció, amely az ön tizenegyedik és ötödik sorsterülete között feszül, felébreszti az ön gyanakvó természetét, méghozzá nem minden ok nélkül. Gyermekét vagy szerelemét kapja hazugságon, jusson eszébe az a lehetőség is, hogy az illető lehet, hogy fél a következményektől.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön első sorsterületén áthaladó Jupitert a Nap kvadrálja, az önbizalma az egekbe szökken. Lehet, hogy egy jogi probléma kellős közepén találja magát, tanúsítson kellő önfegyelmet és tartózkodjon az önző viselkedésmódtól.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold belépett az ön első sorsterületére: az érzelmek bolygója nem „érzi” komfortosan magát az ön napjegyében, mert ön túlságosan merev ahhoz, hogy kimutassa, amit a szíve rejt… Ne csodálkozzon azon, ha szerettei is távolságtartók önnel!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétáját, az Uránuszt a Hold kellemesen fényszögeli, a nem túlságosan érzelmes Bak jegyéből. Lehet, hogy nem a legviccesebb napja lesz a mai, de kiváló alkalmat ad arra, hogy rendet tegyen otthonában, és más ügyeit is elrendezheti.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai Neptunusz-Merkúr szembenállás gyenge kommunikációs készséget, esetleg tudatos megtévesztést jelezhet. Egyáltalán ne menjen bele semmi olyasmibe, amiről tudja, hogy nem tiszta dolog. Legyen arra felkészülve, hogy mások megpróbálhatják becsapni vagy meglopni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: