2018-12-14 04:50:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Végre kijuthat a mindennapi taposómalomból

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars, a Hold és a Neptunusz együtt áll a Halak jegyében. Ez komoly stresszt okozhat önnek. Igyekezzen megtalálni a belső nyugalmát. Teremtsen magának kellemes hangulatot, gyújtson illatos gyertyát, vagy olajokat, hallgasson szép zenét. Felejtse el a világ zaját.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy távolban élő ismerősével véget érhet a kapcsolata, épp az önöket elválasztó kilométerek miatt. Egy őszinte beszélgetéssel sok mindent tisztázhatnának.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma csak kellemetlen fényszögek érik az Ikrek jegyét, így joggal érezheti azt, hogy minden a fejére fog nőni. Egy hegynyi, látszólag megoldatlan feladat előtt áll. Próbálja meg egyszerűen másik szemszögből megközelíteni őket, és így új megoldási lehetőségeket fog találni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében áll. Jó érzéket ad önnek a nyereséges pénzügyek bonyolításához. Amíg nem akar túl sokat elérni, addig sok ajtó nyitva áll ön előtt. Egyik jó alkalmi vételt kapja a másik után. Most lesz lehetősége arra, hogy megvásároljon egy régen áhított tárgyat. Hivatásában is jól fog előre haladni.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Három bolygó is feszült hangulatot teremt a Halak jegyében. Ünnepségre kap meghívást, amelyen talán fontos szerepet szánnak önnek. Eltöpreng, mit akar elérni az elkövetkező hónapokban, sőt akár években. A Mars segít megtalálni a sikerhez vezető utat.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hivatásában abszolút sikerpályán halad előre. Meglepő, mennyi örömet talál ma a munkájában, és mennyire könnyedén tudja megközelíteni a fellépő problémákat. A bolygók megkönnyítik az anyagi gondok megoldását. Végre kijuthat a mindennapi taposómalomból, eltűnnek a régi akadályok.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Itt lenne az ideje annak, hogy összeállítson egy diétás tervet. Ehhez gondolja át étkezési szokásait, és fontolja meg, mi az, amin tud változtatni. Egy kis átállításnak is már komoly hatása lehet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hatalmi harcokba bonyolódhat, amelyek azonban sok mindent megvilágítanak ön előtt. A barátaihoz fűződő viszonyát is áttekinti. Úgy érzi, hogy végéhez közeledik egy nehéz időszak a karrierjében.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma úgy érzi magát, mintha az élet állandóan új próbák elé állítaná. Olyan, mintha állandóan újra bizonyítania kellene. Mindenekelőtt hivatásában kerül szembe sok mindennel, amiket nem tud a megszokott rutin módszerekkel elintézni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kellene feldolgoznia egy halom papírt, ami felhalmozódott az íróasztalán. Annak is itt van az ideje, hogy lerendezze a vitás kérdéseket családtagjaival és kollégáival. Este mindenki az ön tanácsa szerint fog eljárni. Élvezze, hogy a középpontban állhat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne engedje, hogy a mindennapi stressz kibillentse a nyugalmából. A bolygók támogatják anyagi dolgait. Vizsgálja át minden pénzzel kapcsolatos ügyét, kerülje el sürgősen a szükségtelen kiadásokat. Estére is marad bőven teendője.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a legjobb oldalukat mutatják a bolygók a Halak jegyében. Úgy tűnik, hogy minden kérdésre meg lesz a megfelelő válasza, és minden helyzetre a megfelelő megoldása. Kollégái követik önt, és nagyon nagyra értékelik a tanácsait. Ma is nyíltan kell közelednie a többiekhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: