2018-09-02 08:29:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Változatos és érdekes programoknak örülhet

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars még kellemetlen fényszögben van az Uránusszal, egy kicsit levesz túláradó temperamentumából. Tovább is tud aludni. Ma inkább pihenjen, nincs szüksége nagy nyüzsgésre maga körül.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap egészen az ön ízlése szerint alakul. Szórakoztató napja lesz. Minden találkozást izgalmasnak fog érezni, legyen az akár egy régi, vagy egy ismerős.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Talán lesz egy élménye, ami a múlt inkább rideg emlékeivel kibékíti. Úgy lesz, ahogy szeretné. Ma jó a hangulat, nagy önben a vállalkozó kedv. Bárkivel is találkozik ma, egyből szimpatikusnak fogja találni. Kisugárzása mindenkit fellelkesít.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap a Szűz egyében áll. Erre a napra ne tervezzen túl sokat, mert inkább nyugalomra és csendre vágyik majd. Mérsékelje a tempót. Ettől nem kell kevesebbet dolgoznia, sokra értékeli majd a pontosságot, különösen a gyakorlati dolgokban. Az este legyen a pihenés ideje.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A többiek jól fogadják, szívesen vannak a közelében. Ma automatikusan új emberekkel ismerkedhet meg, ha úton van. Sokat szórakozhat ma. A nyilvánvalóan hízelgőknek ma este nem kell mindent elhinnie.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Változatos és érdekes programoknak örülhet. Barátai társaságában kitűnően érezheti magát, nem fog unatkozni. Kösse össze a hasznosat a kellemessel, ha ismerőseivel találkozik, vagy nyilvános rendezvényt látogat meg.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Be kell látnia, hogy az élete barátságos, és könnyű. Egy közös családi reggelivel indíthatja a délelőttöt. Ha valami fontos dolgot szeretne közölni valakivel, akkor a mai nap erre meglehetősen alkalmasnak látszik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Érzelmei és szenvedélye szabályosan túlcsordulnak. Ne lépje át a határait. Lehet, hogy elijesztene vele valakit. Legjobb, ha ezt a napot kényelmes otthonában tölti el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Biztosan nagy kedve lesz barátaival találkozni, és velük együtt programot szervezni. Minden téma lelkesíteni tudja majd, ha az önnel szemben álló fél nem csak a magáét akarja hajtogatni. Sokat lesz úton, sok emberrel találkozik, és sok mindenről tudomást szerezhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Minden, amit most magáért tesz, kétszer-háromszor olyan hasznos lesz. Minden esetre a fordítottja is érvényes, minden, ami kedvezőtlen az egészségének, szintén erősebb hatást hagy hátra. Fogyasszon vitaminban gazdagabb ételeket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr sokat tud segíteni az Oroszlán jegyéből. Most találhat időt arra, hogy tervei részleteit csiszolgassa, és kijavítsa az esetleges hibákat. A mai esetén magasabb eszmékre vágyik, gondolatai messze járnak.


Halak: II. 19. - III. 20.
Helyezze kényelembe magát. Jó barátaival ápolja a kapcsolatait. Itt mérlegelnie kellene, hogy kik tartoznak valóban a barátai közé, s ennek megfelelően cselekedjen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: