2019-07-10 04:30:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Utazás közben nagyon vigyázzon magára

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon az ön uralkodó planétája a Mars belefutott az Uránusz fényszögébe. Mindkét planétában óriási energia rejtőzik, az ösztönzés találkozik a meglepetéssel, a villámszerű felismerést azonnali tett követi, az győz, aki gyorsabb. Ezért döntéseiben önfejű lesz, érdemes lenne visszafognia magát, mert lépten-nyomon „veszélyes” alakokba botlik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterülete felett tranzitáló Uránuszba beleütközött a Mars, kerülje el messziről a gépeket, éles szerszámokat. A vezetéssel is vigyázzon, a balesetveszélyes helyzetek természetesen nem elkerülhetetlenek, de jobb előre óvatosnak lenni.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön a mai napon hajlamos az elhamarkodott cselekvésre és a meggondolatlan viselkedésre. A gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebb és hajlamos lehet az idegi bántalmakra. Ha elutazásra indul, bosszantó késedelmek tarkítják a mai napját.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma az Uránusszal szembenállást alkot, ez kissé megterheli anélkül is változékony természetét. Mindez nagy zűrzavart és felfordulást okozhat, de majd túl lesz ezen a napon, és nagyobb megértéssel lesz önmaga iránt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön első sorsterületén áthaladó Mars az Uránusszal fényszöget alkot, e két planéta potenciális robbanó elegye dolgozik most önben. Semmi esetre sem szabad ezeket az energiákat elnyomni,inkább csak fékezze őket.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Utazás közben nagyon vigyázzon magára, próbálja meg fékezni lobbanékonyságát és hajlamát a hirtelenségre. Észjárása is hirtelen felgyorsul és tele lesz új ötletekkel, maradjon nyitott és semmilyen döntést ne hozzon, mert ami még érvényes az egyik pillanatban, a másikban már nem lesz az.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden bizonnyal változtatni fog ma életvitelén, elképzelésein és céljain, talán radikálisabban is, mint ahogy korábban elgondolta. A legjobb, ha nem áll ellen a változásnak és önként engedi hatni a Mars-Uránusz fényszög erejét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön első sorsterületén áthaladó Hold miatt ma nagyon intenzíven reagál partnere minden apró megjegyzésére, mutasson egy kis együttműködést és ezeket a szélsőséges energiákat kellemesebb cselekedetekre is felhasználhatná.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kedvező nap a mai, hogy másokkal összefogva valamilyen új feladatokon dolgozzon. Energiája és önbizalma ma az egekben szárnyal, és ha ügyesen kihasználja kínálkozó lehetőségeket, számíthat a sikerre. Tisztességes szándékainak köszönhetően ráveheti a többieket is, hogy kövessék önt.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön hetedik sorsterületén több bolygó is áll, ez arra biztatja önt, hogy a mai napot, de legalább az estét a kedvesével töltse, lehet, hogy valamit ünnepelnek, de régen tapasztalt gazdag élményekben lehet része. Ma kedvese mindent meg fog tenni azért, hogy ön nagyon jól érezze magát, és ön is azon lesz, hogy ez az érzés kölcsönös legyen.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön hetedik sorsterületén áthaladó Mars a hátráló Merkúrral együttállva elég kacifántos helyzetet teremt ma a párkapcsolatában. Rengeteg energia feszül ebben a konstellációban, és ha nem veszekednének annyit, akkor együttműködésre lehetne bírni ezeket az energiákat, de mindketten konokok és senki nem enged. Sőt régi sérelmeket emlegetnek fel egymásnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön ötödik sorsterületén két kedvező planéta is átvonul, ezek a bolygók önt arra biztatják, törődjön többet gyerekeivel és szerelmével, vigye el őket sportolni, mozogni vagy szórakozni. Az együtt átélt élmények felejthetetlenek lesznek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: