2020-05-16 07:15:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Úgy érzi, sokan csak kihasználják, és visszaélnek a segítőkészségével

Napi horoszkóp május 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ez a nap kicsit vontatottan halad. Fáradt, és eléggé kedvetlenné válik, semmi sem akar sikerülni. Fogadja úgy a dolgokat, ahogy jönnek, nem kell mindig nagy nyüzsgésnek lennie. Pihenje ki magát alaposan!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A párja kérdőre vonja egy fontos üggyel kapcsolatban. Gondolkodjon el a szavain, lehet, hogy van némi igazság abban, amit mond. Ha sikerül elkerülniük a veszekedést, a délután már jó hangulatban telhet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre pontot tehet egy olyan kapcsolat végére, ami az utóbbi időben már több terhet jelentett, mint örömet. Ezért senki nem tehet önnek szemrehányást, ön se tegyen saját magának! Koncentráljon azokra, akik igazán fontosak önnek.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mélyen megsértődik valamin, de el sem mondja az illetőnek, inkább magában őrlődik… Szerencsére másnapra már tovaszáll a rossz hangulat!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Több szerelmet és gyengédséget kap, ami nagyon jót tesz Önnek. Most szüksége van a beszélgetésre és a párja közelségére. Ha ön egyedülálló, használja ki az estét, és ismerkedjen, mert most jó eséllyel párra találhat.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nem tud szabadon kibontakozni, bármerre lép, ellenállással, akadályokkal találja szembe magát. Úgy érzi, sokan csak kihasználják, és visszaélnek a segítőkészségével, amiben sajnos van is némi igazság… Álljon ki jobban önmagáért!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzelmi téren végre nyugalomra lelhet. Sikerül túllendülnie a régebbi sérelmein, és most felhőtlenül örülhet a családdal töltött óráknak. Rengeteg új ötlete támad, főleg a lakás átalakításával kapcsolatban.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most be kell dobnia minden együttérzését, mert vagy kedvesét, vagy gyermekeit kell támogatnia, nagyon rászorulnak az ön empátiájára. A lelki bánat meglehetősen eltúlzott, de ön azért mutassa csak ki a szeretetét!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdekes beszélgetésben lehet része. Egy olyan személlyel elegyedik szóba, akit már rég kinézet magának. Most ön is nagy hatást gyakorol az illetőre! Tegye meg a kezdő lépést!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A párja hangulatingadozásai kihozhatják önt is a sodrából. Pedig veszekedés helyett inkább beszélgetniük kellene. Talán nyomasztja valami a párját, amit eddig nem mondott el!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tele van tettvággyal, és a fizikai munka el tudja lazítani. Lásson neki a rég halogatott feladatoknak! Azért persze ne terhelje túl magát, vegye figyelembe a határait, és vonja be a családtagjait is a munkába.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Igencsak szeszélyes napnak néz elébe. Legyen óvatosabb a tetteiben, s főleg a szavaiban. Ha meggondolatlanul fecsegi ki mások titkait, azzal saját magát is kellemetlen helyzetbe hozhatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: