2015-08-20 08:11:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Túl sokat kérnek tőled!

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A csillagok ezúttal a kedvedben járnak, szinte valamennyi kívánságodat teljesítik. A sors összehoz valakivel, és megtörténik a csoda – fellobbanó, forró szerelem az első látásra! Ma nem töprengsz azon, hogy mit hoz a holnap. A jelent élvezed önfeledten.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remekül alakul a mai nap, önfeledt pillanatokban lehet részed a családtagjaid körében. Igazán megérdemled a kikapcsolódást!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most nagyon tárgyilagosan látod a hibáidat, az elmaradásokat, s nem értékeled túl az elért eredményeket sem. Világosan kirajzolódnak előtted az elkövetkezendő hetek, hónapok teendői. Kedveseddel is arról beszélgettek, mi vár rátok, hogy s mint tovább.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma valami olyasmi történik, amire nem is számítottál. Alkotóerőd is a csúcson van, s valószínű, hogy a tegnap még borús dolgok ma más megvilágításba kerülnek. Ha vigyázol, kedveseddel is helyreáll a béke. Legyél most te a figyelmesebb, óvatosabb és megértőbb!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Esetleg megpróbálnak befolyásolni, és feldühítenek azzal, hogy beleszólnak abba, amiről pedig úgy véled, csak rád tartozik. Felesleges felbosszantanod magad ezen, hiszen az Oroszlán is szívesen osztogat tanácsot másoknak, és tíz körömmel harcol igazáért. Ne vedd hát zokon, ha mások ugyanezt teszik!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érzed, hogy túl sokat kérnek tőled. Inkább mondj most nemet, semmint később derüljön ki, hogy nem volt elég erőd valamihez. A családod hiányolja a közös programokat: próbálj ma törleszteni ebből valamennyit!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Megértést vársz másoktól, ám te sohasem feded fel igazi arcodat és természetedet. Pedig nincs mitől félned, a párod és a családtagjaid szeretetében ne kételkedj!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szorongós hangulatban lehetsz, eluralkodnak rajtad a félelmeid. Szedd össze magad, az ég nem olyan borús, mint amilyennek látod… Koncentrálj inkább a szeretteidre!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Idealizmusod tévutakra vihet. Könnyen elszakadhatsz a realitásoktól, vágyaidat összetéveszted a lehetőségekkel. A többiek visszajelzései, reakciói azonban kijózanítanak. Ne légy elkeseredett, ne magad hibáztasd, s ne is másokat. És legfőképp: ne add fel, csak kicsit higgadtabban kezdj neki a célok megvalósításának!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek formában vagy, kiegyensúlyozott, boldog napra számíthatsz! Sokat dolgoztál mostanában, megérdemled a pihenést!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kellemesen telik a nap - rád is fér a pihenés, mostanában egy kicsit felőrölt a mindennapos rutin. Most a szórakozásé legyen a főszerep!

Halak: II. 19. - III. 20.
A párod mintha féltékeny volna kissé. A mai hosszúra nyúlt, őszinte beszélgetés során azonban kiderül, hogy alapjában rosszul ítélted meg a helyzetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: