2017-05-24 07:33:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Történhet valami, ami kihozza a béketűrésből

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz a Kos jegyében áll, de kedvezőtlen kapcsolatban a Plútóval. A szerelmi életén kívül minden téren rendben mennek a dolgok, itt azonban van mit helyre tenni… Gyorsan halad a feladataival, ma szabályosan megcsodálják a többiek. A párjával nyíltan kommunikáljon, csak semmi ködösítés, ez a legfontosabb!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll együtt a Merkúrral. Szinte elárasztják majd a jobbnál jobb ötletek! Ha elég magabiztos, és elő is adja ezeket, akkor el tudja majd érni, hogy mindenki önre figyeljen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Ikrek jegyében áll, közelít a Szaturnusz szembenállásához. Most lesz ereje minden ötletét gyorsan megvalósítani. Segítséget is várhat olyan oldalról, ahonnan eddig nem érkezhetett volna. Este sok jó ötlet jut eszébe, írja fel őket.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll együtt a Merkúrral. Este szervezzen magának valami jó programot, ami örömet szerezhet, vásároljon magának valami apróságot, vagy menjen moziba, vigyen lendületet és változatosságot az életébe!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ha el akar érni valamit, most nem elég, hogy tehetséges és talpraesett, az is fontos, hogy bevesse a kedvesebbik modorát! Muszáj megnyernie másokat is az ügyének, egyedül ugyanis nem tudja véghezvinni, amit eltervezett.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Történhet valami, ami kihozza a béketűrésből – de talán épp ez a jó, ez végre ad lendületet önnek, hogy változtasson a dolgokon. Amiatt se aggódjon, ha hirtelen dühében beolvas valakinek, mert valószínűleg megérdemelte az illető.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most szívesen veszi a kihívásokat, és ebből mindig akad bőven. Ma viszont különösen izgalmas napa lesz. Bizonyítatja rátermettségét, ügyességét, és közben még néhány új ismeretséget is köthet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, együtt a Merkúrral. Ma hajlamos lesz arra, hogy konokul csak a saját feje után menjen, ez persze nem zárja ki, hogy sikeres legyen, csak kicsit megnehezíti a dolgot. Az akaratát, ha törik, ha szakad, keresztül akarja vinni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Túlzás nélkül állítható, hogy ez a nap lesz a hét egyik legjobb napja arra, hogy valamit megmozgasson, és sikerre vigyen! Legyen magabiztos, és ne törődjön a közelmúlt kudarcaival!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Rendezheti az anyagi ügyeit, sőt, másoknak is tanácsot adhat ezzel kapcsolatban! Az üzleti életben új lehetőségei adódhatnak, használja ki ezeket!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy váratlan esemény borítja fel a terveit. Szerencsére ön az a fajta, aki szereti az újat és a meglepetést. Ezért is van az, hogy kollégáival ellentétben, sokkal jobban reagál az eseményekre. Vegye kezébe az irányítást!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, a Mars az Ikrek jegyében. Ez nyugtalansággal jár együtt. Folyton aggodalmaskodik, veszélyt lát ott is, ahol pedig nem kellene… Próbáljon ki egy relaxációs technikát!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: