2020-08-03 07:48:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Tegye félre gátlásait, és beszéljen nyíltan arról, ami a szívét nyomja

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Telihold van a Vízöntő jegyében. Ez a bolygóállás esélyt kínál arra, hogy újszerű megoldásokat találjon a régi problémákra. Végre pontot tehet egy nyomasztó ügy végére.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma komoly harcba bonyolódhat valakivel. A csatának ugyan ön lesz a nyertese, de nem mindegy, milyen áron sikerül győznie. Legyen taktikus, hogy minél kevesebb ellenséget szerezzen magának!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha meg akarja tartani az állását, semmire se mondjon nemet, egyszerűen csak tegye, amit mondanak önnek. A Vízöntő-telihold miatt érdekes napja lesz, egy kapcsolata elkezdődhet, egy másik pedig véget érhet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sikereket érhet el a munkahelyén, valakinek a ballépése az ön malmára hajtja a vizet. Fény derülhet viszont egy régóta rejtegetett titkára, aminek nyilván nem örül, de végül elcsitulnak a kedélyek ön körül.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Párkapcsolatát a távolságtartás, másokkal való viszonyát a meg nem értés jellemzi. Úgy érezheti, párja akadályozza vágyai elérésében. Örökséggel kapcsolatos ügyeiben viszont kedvező fordulat várható.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tegye félre gátlásait, és beszéljen nyíltan arról, ami a szívét nyomja: sérelmei elhallgatása sokat ronthat a most induló kapcsolat esélyein! Vállalkozásában nehéz helyzet adódhat, de gondjai rövidesen megoldódnak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon kedves, szimpatikus embereket sodor az útjába az élet. Ha társaságban van, akkor viszont fogja egy kicsit vissza magát: ha mások előtérbe akarnak kerülni, engedje nekik. Főként igaz ez a párjára, hagyja, hogy néha ő is szóhoz jusson!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lassan hozzászokik a lehetetlen elvárásokhoz, ráadásul hirtelen remek ötlet pattanhat ki a fejéből. Csak később jön rá, hogy éppen ez lehet a későbbi sikerei titka! Párja szeretné, ha több figyelmet kapna öntől.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vízöntő-telihold miatt erőteljesebben vágyik a szabadságra. Tegye félre a munkahelyi problémákat, és foglalkozzon a kis- és a nagy családjával, de elsősorban önmagával! Egy ismerősének gondjai vannak. Ön nagyon együtt érző, szívesen segít, de ma jobban tenné, ha semleges magatartást tanúsítana.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

A makacssága problémákat okozhat. Még kis sem lábal az egyik konfliktusból, rögtön jön a másik. Nem kell ma mindennek tökéletesnek lennie. Ha képes egy kicsit elengedni magát, akkor a jó hangulata is visszatér!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

A Vízöntő-telihold csupa jót ígér önnek: ha vannak régóta dédelgetett álmai, ideje belevágni a megvalósításukba! Ma minden segítséget megkap ehhez, és még egy szerencsés véletlen is a kezére játszik.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Csak saját magára hallgasson, tegye azt, amit helyesnek tart, és örömöt szerez önnek! A környezetében élők ugyan jót akarnak önnek, ám tévednek, úgyhogy menjen nyugodtan a saját feje után. Este próbáljon meg relaxálni, egy nagy kád illatos fürdő most különösen jót tenne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: