2017-07-06 00:03:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Szenvedélyes szerelmet jeleznek a bolygók

Napi horoszkóp július 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma legyen nagyon kíváncsi, kérdezzen sokat és ismerjen meg mindent és mindenkit a környezetében. Az így szerzett információk még jól jöhetnek a későbbiekben... A párkapcsolatában lehetősége lesz tisztázni korábbi nézeteltéréseket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Összejöhet néhány barátjával egy kis beszélgetésre. Élvezni fogja a történéseket, bár néhány kis vita előfordulhat. Lehet, hogy nem fog egyetérteni valakivel, aki ráadásul rendkívül befolyásos személyiség. Vigyázzon a szavaira!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz már az Ikrek jegyében jár. Ha nehezére esik nemet mondani és hajlamos arra, hogy túlterhelje magát, akkor ne hozzon gyors döntéseket! Számos félreértés származhat abból, ha kétértelműen fogalmaz.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll. Éles elméje most különösen fogékony az új ötletekre. Ha a terveit nem sikerült úgy végrehajtania, ahogy szerette volna, tartson önvizsgálatot: vajon nem volt-e túlságosan rámenős?

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Merkúr már az Oroszlán jegyébe lépett. A szerelemnek kedvez a bolygók állása, ön mégis bizonytalanná válik a párkapcsolatát illetően... Türelem, előbb, utóbb minden kérdésére megkapja majd a választ.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Váratlan, szenvedélyes szerelmet jeleznek a bolygók! Kapcsolatba kerülhet valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról… Bár nem egészen világos, bízhat-e az illetőben, mindenképp érdemes adnia egy esélyt a románcnak. Azért legyen óvatos!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön nem szokott hozzá ahhoz, hogy sokáig töprengjen valamin, most mégis ezt tanácsolják önnek a csillagok. Próbálja meg kivárni, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A nap első része kissé feszülten indul, főleg, ami a munkáját, hivatását érinti. Kerülje el a felesleges vitákat, civódásokat. Lassan, de biztosan halad előre az új terveinek megvalósításában. Talán kicsit nehezebben mennek a dolgok, mint ahogyan azt kezdetben gondolta, de ez ne szegje kedvét...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha az idősebb rokonaival vagy barátaival találkozik, hagyja őket beszélni, és hallgassa figyelemmel, mit mesélnek. Tanulságos történeteket, segítő és bátorító szavakat, megértő vigasztalást és jó tanácsokat kaphat tőlük.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal. Lehet, hogy ön úgy érzi, hogy csak a munkáját végezte, ám a környezete dicséretekkel halmozza el, és komoly jutalmat is kap. Igen is megérdemelte ezt az elismerést!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Figyeljen arra, hogy teljesítse a kötelezettségeit. Ha valamilyen kijelentést tett a közelmúltban, bármennyire bánja is azt már, akkor is illik tartania magát hozzá...
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemes kalandokban nem lesz hiánya az elkövetkezendő órákban! Ma különösen vonzó, erős a kisugárzása. Zseniális ötletei lehetnek a főzés, és egyéb alkotások terén is, ezzel is növelve imádói számát!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: