2018-01-21 06:41:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Próbáljon meg lazítani

Napi horoszkóp január 21-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban van az ön jegyével, így sok minden kikerül az ellenőrzése alól. Legjobban tenné, ha ezt a napot egyedül töltené. Egyszerűen csak nyugalomra van szüksége.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a vasárnap megengedi önnek, hogy lustálkodjon, akár ebédig is az ágyban maradhat. Legjobb lenne, ha aztán minden dolgot elintézne, amit már rég óta szeretett volna, például a szekrények és komódok takarítását. Ettől nagy megkönnyebbülést érezhet majd.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre egy nap, amikor megengedheti magának, hogy csak otthon pihenjen, és teljesen elengedje magát. Délután egy hír nagyon felvidítja!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amikhez igazán kedve van. Legjobban otthon fogja érezni magát, különösen, ha kedvese is önnel van.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Érdekes szóbeszéd üti meg a fülét. Egy fiatal rokonáról kissé aggasztó híreket hall. Kérdezzen rá a részletekre!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kicsit kifárad, lelkileg összetörik, mert nem képes legyőzni aggodalmait. A telihold is ingerültté teszi. Próbáljon meg lazítani,
szervezzen baráti összejövetelt, és legyen figyelmesebb az ön körül lévőkhöz.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kicsit zavaros lesz ez a nap, de igyekezzen mindent viccesen felfogni. Pénzügyekben legyen megfontolt, alaposan gondolja meg, hogy kinek ad kölcsönt, nehogy egy régi barátság emiatt zátonyra fusson.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Engedjen szabad folyást a mai napnak, de lehetőleg ne folytasson végtelen hosszúságú telefonbeszélgetéseket. Sok örömet tartogat önnek a mai nap!
 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lazának és szórakoztatónak indul a vasárnap. Ha ön szingli, délután megismerkedhet valakivel!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz nem kap fényszöget, a Merkúr jó fényszögekben látszik. Csendes nap következik. Hallgasson zenét, olvasson könyvet, vagy sétáljon egy nagyot.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden szép, minden jó, minden nyugodt. Ne kezdjen bele semmilyen dologba, ami több időt igényel, mint egy óra hossza. Pihenjen egy nagyot!


Halak: II. 19. - III. 20.
Félreértéseket, eltúlzott igényeket váltanak ki önből a bolygók. Párkapcsolatban hajlamos arra, hogy visszautasítsa a partnere által javasolt dolgokat, akkor is, ha ön is tudja, hogy jók az ötletei!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: