2020-04-02 07:46:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szüz - Próbálja meg legyőzni aggodalmaskodását

Napi horoszkóp április 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Szaturnusz konjunkciója rázós napot jelez. Nem szabad erőltetni a dolgokat, vagy olyan munkába belefogni, amiről már előre tudjuk, hogy lehetetlen a kimenetele. A bosszúság és a depresszió hamarosan enyhül.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek a pénzügyi és az érzelmi biztonság elsődleges fontosságú. Talán most egy idősebb partnerhez vonzódik, aki mindezt megadhatja az ön számára. Most nagy fokú kötelességtudat jellemzi, például sok időt tölthet az idős szüleiről való gondoskodással.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Gondolkodása ma csapongó lehet, de a kedvessége, együttérzése megnőhet, viszont mindez feledékenységgel párosulhat. Jelenlegi hanyagsága zűrzavaros helyzetekhez vezethet, amelyekkel aztán nehezen tud megbirkózni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületéről szemben áll a Plútóval, ajánlatos ilyenkor nagytakarítást végezni, és megválni a felesleges holmiktól. De lehet, hogy bizonyos kapcsolatainkat is érdemes felülbírálni...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars-Szaturnusz együttállása megnehezítheti napját, mivel ön jottányit sem hajlandó engedni a véleményéből, nézetéből, és szemben találja magát olyan személyekkel, akik nemet mondanak önnek - nem kell elmondanunk, hogy egy őrjöngő Oroszlán milyen… na éppen így viselkedik most ön is!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Próbálja meg legyőzni aggodalmaskodását. Persze ez nem könnyű, mert élénk fantáziával rendelkezik és mindig a legrosszabbtól tart. Ma ön meglehetősen bátortalan lehet, és az önbizalomhiány jellemezheti, ez a Merkúr-Neptunusz fényszög miatt van..


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma este sorsfordító beszélgetésekre kerülhet sor. A Mars és a Szaturnusz helyzete a nagy elköteleződések idejét jelzi, most nagy felelősséget vállalhat. Sok múlik azon, hogy ön mennyire gondolja komolyan párkapcsolatát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az otthonnal kapcsolatosan komoly elhatározások születhetnek, amely költözéssel járhat, ennek oka lehet az idős szülők gondozása, vagy a lakással való elégedetlenség, esetleg szakítás lehetősége.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy helyzet megoldása komoly fejtörést okozhat önnek, ha még tanul, lehet, hogy megszakítja tanulmányait átmenetileg. Testvéreivel, közvetlen szomszédságával megnehezülhet a kapcsolattartás.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az üzleti életben váratlan fordulat várható. A dolog kétféleképp is elsülhet: vagy veszteséget termel, és valamit meg kell szüntetni, vagy - mivel ön óvatos duhaj-, hezitál a folytatást illetően.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az első sorsterületén viharfelhők gyülekeznek, a tudatosságán múlik, hogyan kezeli a Szaturnusz-Mars konjunkció átvonulását. Mivel ön élvezi a kihívásokat, elképzelhető, hogy valamely kapu bezáródik ön előtt, lesz új lehetősége az új kezdetekhez.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön most meglehetősen álmodozó időszakot élhet át. Nagyon kreatívvá válik, elképzelhető, hogy napló vagy regényírásba kezd. Éjszakába nyúlóan beszélgethet a barátaival telefonon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: