2020-06-29 07:47:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat

Napi horoszkóp június 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében jár, ez jócskán lecsökkenti az energiáit. A fáradtsága dacára szívesen megy társaságba, barátok, ismerősök közé. Szervezzen valamilyen programot estére!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai. Ha vonzó, akkor kezdeményezzen, de ha csak kicsi kételye is van, akkor fusson tőle, mint a tűztől!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Talán megsértett valakit, akarva vagy akaratlanul. Ha nem akar tartós ellenségeskedést, akkor jól teszi, ha megköveti az illetőt. Egy kicsit kínos magyarázkodással nagy bajtól, elmérgesedő haragtól kímélheti meg magát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérlegben áll, emiatt ma adódhat egy-két olyan konfliktus, amely bár apróságnak látszik, valójában mély problémákra világít rá. Érdemes ezeket alaposan végigbeszélnie a másikkal! Az étkezésre vigyázzon, fogyasszon ma könnyű ételeket!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meglepően ingerlékenyen kezdheti a napot. Csípős megjegyzéseivel könnyen kihúzhatja a gyufát – ügyeljen a nyelvére a munkahelyén és otthon is! A forgalomban legyen körültekintő és figyelmes.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hátráló Merkúr jó néhány tervét felülírja. Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érdemes kerülnie a komoly döntéseket, vagy ha mégis muszáj meghoznia egyet, kikérni egy szakember véleményét! Családi téren kedvezőbb a helyzet, a párja mindenben ön mellett áll majd.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár zűrzavaros helyzetekkel találja magát szemben, gyakorlati érzékével sikerül praktikus megoldást találnia mindenre. Nagy előnyt jelent önnek racionális gondolkozása: most is kirántja a bajból!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma megnövekedhetnek a kiadásai. Nem ez a legkedvezőbb időszak a pénzügyek intézésére. Kerülje a szerencsejátékot és a pénzügyi spekulációkat! Egy kiadós séta sokat javíthat a közérzetén.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr hátrál, emiatt az átlagosnál is szórakozottabb lehet, és megfeledkezhet egy fontos találkozó, vagy információról. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját, és minden telefont felvesz. Így talán elkerülheti a bakit.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bár sok a stresszes ember ön körül, ön meglehetősen jól érzi magát. Szívesen találkozik a barátaival, beszélget a kollégákkal, és még az sem teszi rossz kedvűvé, ha egyik-másik terve nem úgy sikerül, ahogy remélte!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön amúgy is hajlamos arra, hogy elbizonytalanodjon, és sokat morfondírozzon, mielőtt döntés hoz. Most azonban a hátráló Merkúr még inkább tanácstalanná teszi. Kérjen tanácsot, de ne mindenkitől – a sok ellenvélemény még jobban összezavarja.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: