2019-03-11 06:08:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nem ártana egy alapos nagytakarítás

Napi horoszkóp március 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma el kell végre döntenie, hogy ki mellett teszi le a voksát, és onnantól teljes szívvel és lélekkel azon kell lennie, hogy neki segítsen. Más élethelyzetben se toporogjon egy helyben, lépjen bátran!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma el kell végre döntenie, hogy ki mellett teszi le a voksát, és onnantól teljes szívvel és lélekkel azon kell lennie, hogy neki segítsen. Más élethelyzetben se toporogjon egy helyben, lépjen bátran!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén továbbra is habozik, képtelen eldönteni, hogy mit csináljon. Kezd bizonytalanná válni saját magában és azokban az emberekben, akiket eddig maga mellett tudhatott. Ne tegye!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a munkahelyén és otthon is folyamatos félreértések és nézeteltérések nehezíthetik meg az életét. Ne fújja fel az ügyet, és minél hamarabb felejtse el az esetleges sértéseket, ne rágódjon rajta feleslegesen.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bika jegyébe lépett. A munkahelyén szeretne minél több feladatot elvégezni, ám ezt csak az otthoni teendők vagy a kedvesével, illetve a gyermekeivel töltött idő rovására tudja megtenni… Rangsoroljon, mielőtt nem késő!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana egy alapos nagytakarítás, mivel túl sok felesleges gondolat raktározódhatott el a fejében. Innen és az életéből is sürgősen selejtezze ki mindazt, amire és akire már nincs szüksége!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön most a lehető legjobb úton halad, csak sajnos nem olyan tempóban, mint szeretné. Mindent egyszerre akar elérni, de ez lehetetlen. Igyekezzen hosszú távra tervezni, ossza be jobban az energiáját és az idejét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hamarosan minden téren egyenesbe jöhet, ám a mai napot még arra kellene áldoznia, hogy egy nemrég elrontott dolgot helyrehozzon. Ha ezt megteszi, az utolsó akadály is elhárul az útjából.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bika jegyében jár. Amin muszáj, változtasson, ami viszont egészen olajozottan működik, azt inkább hagyja békén! Ez jelenleg leginkább a párkapcsolatára vonatkozhat, mivel az kimondottan jól alakul az utóbbi időszakban.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Félreértéseket, intrikákat jeleznek a bolygók. Ne vegye annyira a szívére, ha valaki rosszindulatú pletykákat terjeszt önről, hiszen eddig is tisztában volt vele, hányadán áll az illetővel. Inkább igyekezzen a tudtára adni, hogy résen van!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ügyelnie kellene rá, hogy feledékenysége, felületessége ne gátolja meg egy igen fontos feladat elvégzésében. Eleve hajlamos ugyanis túl lazán venni a dolgokat – és ez most csak tovább fokozódik...


Halak: II. 19. - III. 20.

A szerencse most ön mellé állhat, de csak akkor, ha valóban hisz benne, és vannak ötletei, ambíciói önnek is. Ne várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, tegyen meg mindent a vágyaiért! A családja támogatja mindenben, és egy fontos kérdésben segítenek dönteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: