2019-04-13 04:53:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Néha ma úgy érzi, hogy majd felrobban a dühtől

Napi horoszkóp április 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Menjen elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak minden téren. Szelleme ma nyitottá válik a nagyléptékű témákra. A szórakozás, a külföldi utak megkezdésének vagy tervezésének időszaka ez. Szerződéskötésre, cikkírásra vagy tanulásra ugyancsak alkalmas nap a mai.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyszerű szórakozást ígér a találkozás a rég nem látott barátokkal. Jó üzlet üttetik nyélbe a mai nap folyamán. Rengeteget beszélhet telefonon, ami kétségkívül kellemesnek ígérkezik az ön számára.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ösztönös megérzéseit gondolkodással kell kombinálni. Érdemes fontolóra venni kisebb változásokat az életvitelében. Lehet, hogy családi viták közepette találja magát emiatt és rendeznie kell partnerével, gyerekeivel nézőpontja változását.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold a második sorsterületén egy feszítő fényszöget zár be az Uránusszal. Ez némi összezördülésre ad okot a családi kassza kezelését illetően, próbáljanak kompromisszumot kötni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma annyira energikusnak és összeszedettnek érzi magát, hogy hajlamos nagyobb falatot kiharapni, mint amit meg tud rágni. Egy kis önmérséklettel igen sikeres napot zárhat. Befektetésre nem igazán alkalmas a mai, mivel túlzott optimizmusa elragadtatja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Néha ma úgy érzi, hogy majd felrobban a dühtől, és valószínűleg nem ok nélkül. Jó alkalom, hogy megszabaduljon a felesleges holmijaitól, főleg ami az íróasztal fiókjaiban található, vagy régi folyóiratoktól a pincéből.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap az ön hetedik sorsterületén halad át kellemes fényszöget alkotva a Jupiterrel, ez egy kellemes szeretetteli napot ígér partnerével vagy barátaival. Itt a szombat este, ideje kiengedni a fáradt gőzt!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma enyhe csalódást érez, mert valami akadályozza önt az előrejutásban. Alkalmas lehet az idő a nézeteltérések tisztázására és az újrakezdésre, kisebb otthoni kríziseket meg lehet oldani a mai napon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jó lenne, ha ma kiszabadulna egyet kirándulni, és a tennivalóit jegyezze fel, és majd egy másik napon megcsinálja. Most úgy sincs kedve semmilyen feladatot megoldani!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meglehetősen borongós hangulatban lehet ma. Nem szabad megengednie, hogy a frusztráció fölébe keveredjen, ezek az érzések már holnapra tovatűnnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétáját, az Uránuszt ma a Hold nem segíti. Annyira konokul képes viselkedni, hogy a környezetében élőket teljesen elüldözi maga mellől. Nem tűr el semmilyen beleszólást és nem viseli el senki elvárását, és még a szokásos kötelezettségeinek sem kíván eleget tenni. Az izgalmak iránti igénye végletes, érzelmei teljesen összezavarodtak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Előfordulhatnak emésztési zavarok a zaklatott lelkiállapota miatt, legjobb, ha ma nem eszik semmit. A Mars a negyedik sorsterületén áthaladva hajlamos felkavarni mindenféle ellentéteket, beleértve valószínűleg az ingatlannal kapcsolatos konfliktusokat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: