2019-03-16 09:00:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne tetézze zsörtölődéssel párja rossz hangulatát

Napi horoszkóp március 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében jár. Ma fontossá válik, hogy hogyan tudja megteremteni az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet közt. Sokat beszélgetnek erről a párjával, és most van esély rá, hogy megoldást is találjanak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem lenne szabad ennyire elhanyagolnia a régi barátait, és a jobban kellene figyelnie a párjára. Egy jó tanács a hétvégére: használja arra a szabadidejét, amire való, kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lényegesen jobb a közérzete, mint eddig. Pozitív kisugárzása, nyitottsága miatt sokan kereshetik a kegyeit, emiatt a szerelmi élete kifejezetten fordulatosan alakulhat, különösen, ha még csak keresi az Igazit...

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön jegyében van. Remek diplomáciai készsége révén könnyen elkerüli a vitás helyzeteket, és jó mederbe tereli a beszélgetéseket. Több meghívást kap, vonzereje megnő.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szombaton sok munka szakad a nyakába, a tervezett pihenés gyönyöreiről egyelőre le kell mondania. Ha igyekszik minél hamarabb végezni, este már kedvére mulathat. A szombattal ellentétben a vasárnap már lustálkodással telik.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne tetézze zsörtölődéssel párja rossz hangulatát. Próbáljon segíteni neki, mert mostanában kissé felgyülemlettek a tennivalói. Pénzügyekkel most ne foglalkozzon, mert abból csak kára származhat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Rákban jár. Ma nem lesz hiánya programokban, sem barátokban. Ráadásul egy olyan kalandot jeleznek a csillagok, amit éppen a kiszámíthatatlansága tesz izgalmassá.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzékenyen reagál ma mindenre, túlságosan szívére veszi a dolgokat. Képes még órákkal később is rágódni a hallottakon. Lépjen tovább, legyen optimistább, és főként pihenjen!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az anyagiak miatt otthon lehetnek kellemetlen percei, hiszen az elmúlt hónapban többet költött a kelleténél. Megélhetése és magánéletének harmóniája attól függ, mennyire képes megbirkózni az állandósult stresszel.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Befelé forduló lesz a mai napon. Kerüli a zajos helyeket, az emberáradatot. Viszont egy magányos séta alkalmával több összefüggésre rájön, és új, szebb megvilágításban látja az eseményeket.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vigyázzon, mert túlságosan nyitott, közlékeny azzal, akivel nem kellene. Emiatt kihasználhatják vagy átverhetik. Szerelmi téren egy titokra kerül fény, ami fájdalmasan érintheti. Olyan pletyka is a fülébe juthat, amit egy közeli barátjáról terjesztenek a rosszakarói.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold víz-elemű jegyben, a Rákban van. Intuitív erői most szokatlanul erősek. Harmonikus légkörben tudja rendezni a problémákat mind az üzleti, mind pedig a magánügyeket illetően. Egy rokona bajba kerülhet, igyekezzen neki kikecmeregni a helyzetből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: