2013-10-21 10:11:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne tegyen elhamarkodottan semmit

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A sors ma a kegyeibe fogadta önt: hétfő ide, vagy oda ma módja van olyat tenni, amire mindig is vágyott. Még a munkája is örömteli, és igazán kedvére való lehet. Ez lenne persze a minimum, ha emberi életet élünk. Legyen hálás érte!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön igazán nagylelkű, de a józanság mértékét már ne lépje túl az adakozásával! Még akkor sem, ha a családjáról, a társáról van szó. Mindenképpen csak annyit adjon neki, amennyit aztán később nem fog sajnálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon egy aprócska rossz szóval, vagy félresikerült tréfával is megbánthatja a társát, vagy kollégáját. Ha úgy látja, hogy így van, ne hagyja annyiban a dolgot. Egy gyors bocsánatkéréssel még mindent jóvá tehet. Sőt: jobbá!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön a csendes despoták közé tartozik: szereti irányítani a környezetét, de csak azért, mert úgy véli, azzal jót tesz nekik. A tyúkanyós gondoskodásából azonban már elege lehet némelyeknek. A társának, a gyerekeinek is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nem szereti a köntörfalazást: egyből a lényegre tér, ha el akar érni valamit. Bizonyos típusú emberek azonban ezt támadásnak érezhetik. Ha távol-keleti származásúakkal beszél, akkor ezt vegye figyelembe. Tegyen tiszteletköröket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön egy igen racionális embernek érzi magát, szeret tudatosan cselekedni. Azt azonban még ön sem tudhatja, hogy a látszólag ésszerűen hozott döntései mögött milyen tudattalan mozgatók is vannak. Ne tegyen elhamarkodottan semmit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy valóra válthatja azt, ami ma csak úgy megtörténik önnel. Valójában már régen megérett erre a helyzet. És amit ön nem mert meglépni, a sors megteszi ön helyett. Örülnie kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön talán nem úgy látja, de alapvetően hedonista alkat: szereti élvezni az élet örömeit. Ez azonban korántsem baj, sőt. Ez a képessége annak a forrása is, hogy másokat is megért, és másoknak is adni tud. Örömöt, mosolyt, erőt, energiát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán bosszankodik valami felett a nap kezdetén, de ne engedje magán eluralkodni ezt az érzést. Van még öröm, ami éri: ha hagyja, hogy a tudatáig hatoljon. Lehet, hogy ez csak annyi, hogy süt a nap, hogy meleg a kályhája, tiszta a ruhája.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyén rengeteg a teendő, szinte úgy érzi, belefullad a kötelességei hálójába. Jobban jár, ha módszeresen megszervezi a napját, és percre pontosan tartja magát a határidőihez. Különben esélyes, hogy a feje felett összecsapnak a hullámok.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különösen, ha ön az idősebb generációhoz tartozik, ma nehezére eshet a pozitív gondolkodás gyakorlása. Ez annál inkább nehezére eshet, minél több fájdalmas fizikai tünetet érez a testében. Ez esetben jobb, ha azonnal felkeresi az orvosát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mintha egy jó tündér bújt volna önbe: ma mindenki kívánságát teljesíti, mindenki szavát, óhaját lesi. Nem lesznek hálátlanok, ha így tesz. Igaz, a saját érdekeit kissé háttérbe kell szorítania. De csak átmenetileg.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: