2017-05-29 08:46:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne erőltessen semmit!

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma keljen fel korábban, akkor többet tud délelőtt elintézni. A munkahelyén viharfelhők gyülekeznek, kellemetlen konspirációk áldozata lehet. Legyen óvatos, és ne az erő, hanem a furfang módszerét alkalmazza a védekezésnél.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, emiatt alaposan felpörögnek az események. Önnek is gyorsan kell reagálnia, ha nem akar lemaradni a lehetőségekről, vagy kedvezőtlen színben tűnni fel a főnökei előtt. A tétovázását most kelletlenségnek vélhetik!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Teljes erőbedobással kezdheti a hetet. Most sikeresen lezárhat egy bizonyos ügyet, és ez jó érzéssel tölti el. Büszke lehet önmagára! Tárgyalásai gyorsan és egyszerűen zajlanak le. Van egy ötlete, ami fellelkesítheti a többieket.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Könnyen válhat ma egy ostoba félreértés áldozatává. Lehet, hogy csak érzelmileg, de lehet, hogy anyagilag is kizsákmányolva érzi magát. Mielőtt azonban összevesznek az illetővel, beszélje meg vele a dolgot!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold az ön jegyében jár. Ma sürgős dolga akad, meglehet, több is, mint amit egy nap alatt meg lehet csinálni. Ön azonban nem hiába a leglendületesebb jegyhez tartozik, mindennel végez estére!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne próbáljon meg semmit sem erőltetni, ami tulajdonképpen már bukásra van ítélve. Ne erőltesse a tempót, ossza be magának úgy a dolgait, ahogy jól esik. Ne kapkodjon el semmit, gondolja meg jól, mielőtt valamiben döntést hozna.

Mérleg: IX. 23. - X. 22. Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát a hidegvérűségre! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról, mennyire áll szilárdan a helyén.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindig a munkájára koncentrál, még otthon is arról beszél, nem bír kikapcsolódni. Ráadásul a családja nehezményezi, hogy míg önt meghallgatják, önt egyáltalán nem érdeklik a többiek gondjai. Próbáljon ezen egy kicsit változtatni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A csapatmunka ma nagyon jól megy önnek. Értékes élmény, hogy rábízhatja magát a többiekre. Este menjen sportolni! Ez megnyugtatja önt, és még inkább derűssé, elégedetté teszi.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kicsit sértődékeny hangulatban lehet. Többször is előfordul ma, hogy sértődötten levonul, a kollégái nem is értik a reakcióját. Ha nem is sikerül minden rögtön, amit tervez, de gyorsan be tudja hoznia lemaradását.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne akadjon ki azon, ha váratlan események miatt egészen máshogy alakulnak a dolgai, mint azt eredetileg eltervezte. Ön úgyis szereti, ha szabadon, szabályok nélkül történnek a dolgok. Egy barátjának szüksége van az ön tanácsára. Ön azonnal ott van, és odaillő tippet is tud adni neki.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez nem igazán kedvez önnek. Jobb lenne, ha elkerülné a boltokat a mai napon. A vásárlás ma biztos pénzkidobással jár, és át is verhetik.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: