2018-09-25 05:33:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne dőljön be a pletykáknak

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most nagyon összpontosítson a munkájára! Nagyszerű eredményeket érhet el, teljesítményét mindenki el fogja ismerni. Délután is minden jól fog sikerülni, csak egy helyben lesz nehéz ülnie. A Hold a Kos jegyében jár, ami különösen erőteljes kisugárzással ruházza önt fel.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz szemben áll az ön jegyével, és ettől sokkal jobban érzi magát, elemében van. Délután is tele lesz energiával, és aktívan belevetheti magát a munkába. Ha szükséges, szinte ellenállás nélkül érvényesíteni tudja akaratát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a tüzes Kos jegyében jár. Szívügyekben támogatják az égiek: ha kapcsolatban él, a párjával is jól megértik egymást, ha pedig eddig szingli volt, a következő napokban könnyen találhat magának partnert.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars vitákat jelez a kapcsolatában. Fogadja el, hogy nem lehet mindig igaza, de attól, hogy a párja akarata érvényesül, még nem kell mártírnak lenni...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Sajnos teljesítenie kell mások kérését, bármi is legyen az, jobb, ha jó képet vág a dologhoz... A magánéletét a pénz miatti viták, és egy féltékenységi jelenet teszi feszültté.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne dőljön be a pletykáknak, inkább várjon még pár napot, és ha a körülmények nem diktálnak mást, sokkal világosabb kép bontakozhat ki ön előtt. Ekkor felvetődhet egy külföldi munka lehetősége is.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kifogások nem segítenek, kötelességeit alaposan és korrekt módon kell intéznie. Délután már látható, hogy ez sikerülni is fog, csak arra van szüksége, hogy zavartalanul tudjon dolgozni. Este elégedett lehet mindennel, amit ma elért.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Maradandó sikereket érhet el úgy, hogy a győzelem dicsőségét átengedi másnak, ön pedig, megelégszik az anyagikban mérhető haszonnal. Sikerül megoldani egy régóta húzódó vitás ügyet is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez nem jelent mást, mint sok munkát, és megint munkát, amihez sok erő és energia kell. A Merkúr a Mérleg jegyében van. Jó érzéssel tölti el, hogy jól tud teljesíteni, büszke is lehet önmagára.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Jupiter jó fényszöge erőt és öntudatosságot ad önnek. Ne vegyen mindent a lelkére, semmi sem annyira komoly, mint amilyennek látszik. Van, amikor gyorsan kell mennie a dolgoknak, nem lehet minden szabályt kínosan betartani. Este biztosítsa magának a nyugalmat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll, ám a Vénusz a Skorpió jegyében lefogja az energiáit. Nem igazán lesz a csúcsformájában. Délután legyen erre tekintettel, és fontos találkozásait halassza el egy másik napra.


Halak: II. 19. - III. 20.
Megégetheti magát, ha olyan munkahelyi kapcsolatba keveredik, amit a kollégák nem néznek jó szemmel. Óvatosan flörtöljön, és arra is ügyeljen, hogy ne menjen bele semmilyen intrikába, pletykába!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: