2020-01-28 08:36:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nagyon kellemes nap lesz a mai

Napi horoszkóp január 28-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Nyilas jegyében jár, kedvezőtlen fényszögben, kapcsolataiban hamar kialakulhatnak érzelmi kitörések. Otthonában is hangos viták várhatóak, különösen, ha tüntető érzéketlenséget tanúsít partnere érzelmei iránt. Ez a többi kapcsolatára nézve is igaz lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mindhárom érzelmeket szimbolizáló bolygó az ön tizenegyedik sorsterületén áll együtt, nagyon kellemes programra hívhatják ma este barátai. Nagyon barátságos és kellemes lesz a hangulat, ön ma különösen melegszívű.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igen sűrű időszakra számíthat, kisebb-nagyobb utazásokat is megtehet, vagy tanulmányi útra küldik a munkahelyéről, hiszen uralkodó planétája, a Merkúr kiemelt helyzetben van a kilencedik sorsterületén.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold, a Vénusz, a Neptunusz konjunkciót alkot a kilencedik sorsterületén, ma este valószínűleg valamilyen spirituális előadáson vehet részt, vagy barátaival beül kocsmázni és hajnalig beszélgetnek. Nagyon jól érzi magát, ezeket a barátságokat meg kell becsülnie.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A romantikát képviselő planéták ma a nyolcadik sorsterületét látogatják meg. Egy szerelmes estét tölthet együtt egy olyan partnerrel, aki minden szempontból az ideálja, napközben pedig egy rendkívül szerencsés üzletet köthet. Ez a nap sok meseszerű programok hoz önnek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha volt párkapcsolatában némi zűrzavar, akkor azt most könnyedén elsimíthatja, erről a víz-elemű planéták gondoskodnak. Egyéb kapcsolatait is rendezni tudja, nagyon kellemes nap lesz a mai.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valószínűleg a munkahelyére új kolléga érkezik, akit azonnal megkedvel, és egy kellemes barátság alakul ki önök között. Ma mindenkivel harmonikusan alakul a kapcsolata, gyorsan egy hullámhosszra tud kerülni másokkal. Akár otthon szórakoznak, akár társaságba mennek, jól fogják magukat érezni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rendeződni látszik régóta gubancosnak tűnő magánélete, de még óvatosan lépkedjen a tojáshéjakon, mert a párja meglehetősen érzékeny és labilis mostanság.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehet, hogy ma nem dolgozik, hanem otthonát csinosítgatja, esetleg vendégeket fogad otthon. Bár ön jobban szeret elmenni és házon kívül kikapcsolódni, most mégis a saját otthona lesz ragyogó boldogságának színhelye.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Halak stellium a harmadik sorsterületén vidám napot hoz önnek, másokkal barátságos, most örül annak, hogy arról beszélhet, ami érdekli önt, és nagy értékeket talál az eszmecserék során. Lehet, hogy egy rövidebb utazást is tehet testvérével.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A pénzügyi biztonság most nagyon fontos önnek. Párkapcsolatából is tud most biztonságot meríteni, és nagyra értékeli azokat a dolgokat, melyek kényelmesebbé teszik életét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nehezen tagad meg magától bármit is a mai napon. Valószínűleg fokozottabban ügyel megjelenésére is, mert szeretne flörtölni, ismerkedni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: