2019-07-21 04:25:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Megengedhetne magának egy kis lazítást

Napi horoszkóp július 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma annyi energiája van, hogy alig bír magával, a máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűri - a legtöbb Mars tranzitnál az a veszély fenyegeti, hogy túlhajtja magát anélkül, hogy ezt észrevenné, és ezért majd később kell fizetnie. Bármilyen tevékenységhez megfelel a mai nap, ami fizikai megterhelést igényel.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Vénusz-Plútó szembenállást óriási szenvedélyeket vált ki önből, aminek a hasznát partnere arathatja le, azonban tanúsítson egy kis önmérsékletet, mert ez az elvakult szerelembe esés ideje... Nem mindenben kellemes, például túlzottan féltékeny lehet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon be lesz táblázva, vasárnap ide vagy oda, de nagyon termékeny nap vár önre, legalábbis az információcsere szintjén. Bizalmas információt is kaphat, valamit közölnie kell valakivel, ez most egy remek pillanat mondanivalója előadására. Jól tud kommunikálni mind személyes, mind csoportos szinten.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön első sorsterületén áthaladó Vénusz feltüzeli önt, ellenállhatatlan lesz, ha kiszemel valakit magának, azt biztosan meg is hódítja.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma sokat fog kommunikálni kifejezetten az ön kezdeményezésére, úgy érzi muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékeny lesz. Most kedvező benyomást tehet másokra, ha nem feledkezik meg leállni és meghallgatni a többieket is, elméje éber és fáradhatatlan.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma annyira befogja magát az otthoni munkába, hogy alaposan túlhajtja magát. Megengedhetne magának egy kis lazítást és nem baj, ha azok a poharak nem csillognak, mint a kristály, inkább menjen ki a szabadba, vagy egy vendéglő teraszára, az otthoni házimunka megvárja holnap is.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodóját, a Vénuszt a Hold trigonálja, ez egy kellemes állapot, ön is úgy érzi, hogy nem árt egy kis kényeztetés. Ma nem fog ellenállni a sok finomságnak, amit a vendéglőben ön elé raknak, néha ezt meg is engedheti magának.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön ötödik sorsterületén együttáll a Hold és a Neptunusz, ma kedvesével annyira egy hullámhosszon vannak, minta két testben egy lélek lennének. Őrizze meg képzeletében ezt a csodálatos napot, mert amikor a csillagok keményebb állást mutatnak, lesz hová visszamenekülni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon arra érez késztetést, hogy hazatérjen, és viszont lássa régi barátait, és kölcsönös élménybeszámolót tartsanak egymásnak. Ön nagyon szeret elutazni, de legalább annyira hazatérni is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma ön érzelmileg kiegyensúlyozott, összeszedettnek mondható és józanul gondolkodik. Az üzleti és magánügyeket most könnyedén össze tudja hangolni. Családjával közösen elgondolkodhatnak egy ingatlan vásárláson, ha mindenki az áldását adja rá, akkor ez most egy ideálisnak mondható időpont az ingatlanügyekre.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön második sorsterületén Hold és a Neptunusz együttáll. Ön általában nem egy racionális ember, mint ahogy ma sem, mégis olyan ügyes kézzel nyúlhat ma a pénzügyekhez, hogy mindenkit meglep szerencsés üzletkötésével.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén együttáll a Hold és a Neptunusz, ez hallatlan együttérzésre sarkallja önt a rászorulókkal. Tegye azt, amit a szíve diktál, de törődjön magával is egy kicsit, mert tartalék akkumulátorai önnek is lemerülhetnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: