2017-08-11 09:14:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Maradjon semleges!

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a már az ön jegyében jár. Bár nem lelkesedik igazán a mai feladataiért, mégis el fog végezni mindent, azokat is, amelyeket már régóta halogat. Az esti baráti találkozók remekül sikerülnek, és talán egy titokzatos személlyel is megismerkedhet...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyébe lép. Olyan célok, amelyeket már hosszabb ideje követ, megfogható közelségbe kerülnek. Most a hivatásában, de a magánéletében is megvalósíthatja azt, amit el szeretett volna érni. Tele lesz energiával, és támogatói is akadnak.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma könnyedén bepótolhatja mindazt, amivel tegnap elmaradt. A Hold már a Kos jegyében jár: ez olyan erőt kölcsönöz önnek, amit bármire felhasználhat. Ha este vitára kerülne sor, maradjon tárgyilagos.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Talán észre sem veszi, de lesznek olyan emberek, akik szemmel tartják, amit csinál. Ez nem feltétlenül rossz, jó pontokat is szerezhet, ha kitartó és tevékeny. Most különösen figyelnie kellene a részletekre!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Bár a reggel nehézkesen indul, később sikerül lendületbe jönnie. Délután sikerül megmutatnia, hogy mire képes, és egy lelki kapcsolat is szorosabbá válhat. Jókedvűen nézhet a hétvége elé, előre örülhet a várható élményeknek.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma ne csatlakozzon senkihez és semmihez, maradjon semleges, amennyire csak tud. A kreatív oldala valósággal kivirágzik, túlnőhet saját magán. Ha kényelmetlen helyzetbe kerül, egy kis sporttal oldhatja a feszültséget.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma szembe kell néznie a problémáival. Veszekedésre is van esély, de ezt amennyire csak lehet, próbálja meg elkerülni. Ne magában keresse a hibát, és ne hagyja, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyébe lép. Ez érzékenyebbé teszi önt, könnyebben felkapja a vizet, mint egyébként. Ha azonban tudatosítja ezt magában, és megőrzi a higgadtságát, felesleges viták nélkül átvészelheti a napot. Az este már jó hangulatban telik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legszívesebben egész nap ágyban maradna… Vegyen egy mély levegőt, ma kitartásra lesz szüksége, de már mindjárt itt a hétvége! Az üzleti életben kerülje el a spekulációt és a túlzott kockázatot.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Jól halad előre. Valósítsa meg az elképzeléseit, mert fantasztikusan kreatív ötletei lesznek. A szerelemben a hűséget és a tartósságot értékeli most a leginkább, nem hozzák lázba a könnyű kalandok.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Se a munkájában, se a sportban ne terhelje most túl magát. Vitái lehetnek a házastársával, igyekezzen minél békésebben rendezni. Este örülni fog, hogy vége van a napnak…
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Próbáljon egy kicsit jobban koncentrálni a feladataira, mert ha nem figyel, könnyen hibázhat a munkájában! Az estéje izgalmasan alakul, mert valaki megvallhatja önnek az érzéseit!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: