2019-08-18 06:04:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szúz - Lehet, hogy most előjön kissé vitatkozó természete

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars ma belépett a Szűz jegyébe, ez azt jelenti, hogy szexuális késztetése kissé mérsékeltebb, szellemisége analitikusabb, talán egy kicsit túlzásba is viszi az önelemzést, mert energiái ilyenkor befelé fordulnak. Ma egy picit „szálljon ki a fejéből” és „lépjen be” az eléggé szenzuális testébe.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars belépett az ön ötödik sorsterületére, a Szűz jegyébe, most több energia áll a rendelkezésére, hogy kreatívan fejezze ki magát, a romantikus időtöltés, a gyerekekkel való foglalkozás, a sport tevékenységek, most mind kedvére lehetnek. A szerelmi életben különösen szenvedélyes időszak.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars az ön negyedik sorsterületén halad át, elképzelhető kisebb családi vitatkozások, különösen szüleivel, ha még otthon lakik, tudatosan csillapítsa a nézeteltérést. A Mars képes felkavarni minden ellentétet beleértve még az ingatlannal való konfliktusokat is.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Hold, a Kos jegyébe lépett, ma kissé törtető és leuralja családját, úgy érzi, ma nem lehet önt semmiben visszafogni, ez pontosan így is van, duzzad az akaraterőtől és a fizikai erőtől is, de másnak is van önérzete, ezért vegye elő tapintatosabb énjét.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma a Mars belépett az ön második sorsterületére, csakhogy ez a Szűz jegyében van, családja meg van rökönyödve, hogy ön ma így a fogához veri a garast, nem ezt szokták meg öntől. Ma mindenképpen azon van, hogy megvédje értékeit, és nem akar értéktelen vackokra költeni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars belépett ma az ön első sorsterületére, sokkal több energia áll a rendelkezésére, mint mostanában, lehet, hogy most előjön kissé vitatkozó természete, mert semmilyen apró részlet nem kerüli ez ön figyelmét. Jobb, ha ezt csak a saját munkaterületén alkalmazza, és nem mások kritizálására.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, még másik két planétával, az ön elméje ma fényes, és aktív ciklusban van, képes arra, hogy szokatlan találékony ötletekkel álljon elő.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars az ön hagyomány szerinti uralkodója, belépett a Szűz jegyébe, ez öntől nem idegen, ön is hajlamos egy dologra fókuszálni, analitikus is, és önnek is fontos az alaposság, de azért ön sokkal intuitívabb. Ma a Mars az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, amit ön arra használ fel, hogy csoportos programokon vegyen részt, jól érzi magát nagy társaságban.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars belépett a Szűz jegyébe, na, ön ettől már rosszul érzi magát, mivel a Szűz rendszerességre törekszik és az ön számára ez ismeretlen fogalom. Az ön nyílt, energikus és idealisztikus természetét ez az állás a földre húzza, talán ha ma leköti szellemét egy tudományos könyv olvasásával, akkor jól tudja hasznosítani ezeket az energiákat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma egy rövid külföldi utazást tehet a családjával, akik már többször kérték önt, hogy rájuk is szenteljen egy kis időt. Mivel ön figyelmes és családját is szereti, arra törekszik, hogy a munkája mellett szorítson egy kis időt szeretteire is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars az ön nyolcadik sorsterületén halad át ma, ez ösztönző periódus az intimitásra és a szerelemre, amit most ön ki is használ, és kedvesével tölti az időt, kellemes emlékei maradnak a mai napról.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A hetedik sorsterületére lépett a Mars, ez itt kétes áldás, egyrészről a Mars konfliktusokat szíthat, de bízva az ön békés természetében, inkább a másik lehetőség fog érvényre jutni, azt fogja érezni, hogy szüksége van partnerével az együttműködésre, és ön erre törekszik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: