2015-04-10 17:52:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Legyen nyitott

Napi horoszkóp április 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Bak jegyében álló Hold megkönnyíti a hétvégi nagybevásárlást, és az otthoni takarítás is jól sikerül. Este azonban a Hold a Plútóval találkozik: most könnyen veszekedésre kerülhet sor.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A csillagok tervében, amit az ön számára írtak, nagybetűkkel ez áll: barátság. Találkozzon a szeretteivel, vagy ha messze élnek, hívja fel őket telefonon.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold belépett a Bak jegyébe. Ezt abból veheti észre, hogy reggel legelőször a kötelességei jutnak az eszébe, és azok a teendői, melyeket még el kell intéznie. Este helyezze magát kényelembe a televízió előtt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold átlépett a Bak jegyébe, és így pont szemben áll az ön jegyével. Ez több nyugalmat hoz az életébe. Most rendbe rakhatja az életét, és elintézheti a fontos ügyeit. Este a Plútónak lesz „fellépése”, ilyenkor mindig fennáll a veszekedés veszélye...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ez a megfelelő nap a bevásárláshoz, az alapos takarításhoz, a kocsimosáshoz és ahhoz, hogy az egész életét egy kicsit rendbe tegye. A Hold a Bak jegyében az egészségére is gondol: esetleg elmehetne az uszodába úszni pár hosszt...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold érzelmekben gazdaggá teszi. Legyen nyitott az erős szerelmi energiára, amelyet az égtől kap. Kényeztesse magát, fordítson időt magára: most mindent megtehet, amihez kedve van.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Bak jegyében álló Hold arra ösztönzi, hogy mozduljon ki, és töltsön egy kis időt a szabadban. Fogadja meg a tanácsát, különben könnyen depresszióba eshet! A bolygóállás felerősíti önben a fészekrakó ösztönt is, tartson nagytakarítást, és csinosítsa az otthonát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ismét megtalálja azt a nyugalmat, amire ahhoz van szüksége, hogy sikeres napja legyen. A Bak jegyében járó Hold alatt mindent a feladatainak rendelhet alá, a magánélete most háttérbe szorul. Foglalkozzon az egészségével is, és fogyasszon többet a kedvenc gyógyteájából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold ma a Bak jegyéből hat, délelőtt számtalan támadás éri, így ha teheti, délig inkább maradjon ágyban. Délután a Hold a Merkúrhoz kapcsolódik: ez a megfelelő idő a bevásárláshoz, a lakás kitakarításához.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma szinte repes a boldogságtól. Annál örömtelibb a napja, minél távolabb van az otthonától. No, nem azért, mert valami baj lenne otthon: csupán a nyaralás örömét élvezheti különösen erősen. Újdonságra, új élményekre vágyik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Akármilyen szerencséje is van a szerelemben, ha ezzel megbántja az állandó társát, akkor nem éri meg az egész kapcsolat. Ha ön bölcsebb, akkor tudja jól, hogy a jelenlegi kapcsolatában is újraélheti a régi szenvedély, szerelmet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ereje teljében érezheti magát: a jegyében járó nagy szerencsebolygó teljes támogatását élvezheti, amely a Nappal együtt állva teljesen tudatosíthatja önben a terveit: hogyan tovább. Nem elég terveznie, bele is kell vágnia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: