2015-08-17 09:27:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kuszák a gondolatai

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban van a Kos jegyével. Nincs kedve semmihez, még dolgozni sem. Lassan múlik az idő, és semmi sem hoz felélénkülést. Most kellene elutaznia a tenger mellé, ez felfrissítené, megnyugtatná. Legalább a közeli tó- vagy folyópartra látogasson el!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Szaturnusz szemben áll a Bika jegyével. Sajnos lehet, hogy emiatt munkahelyet kell változtatnia, vagy csak olyan áron tarthatja meg az állását, amiért nem éri meg kockára tennie a szakmai hírnevét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr segít önnek világosan, pontosan és meggyőzően kifejeznie magát. Fiatalos, friss és lelkes lesz, készen áll megvívni bármilyen ismeretlen ellenféllel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Össze kellene szednie magát, és újult erővel kellene kezdenie a hetet. Lassan vége van a nyárnak, és nem szívesen gondol az év hátralévő részére. A munka jó terápia, kezdjen el dolgozni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Olyan vehemenciával veti magát a munkába, mintha akadályversenyen lenne, és az élete függne attól, hogy elsőként érjen a célba. Ne helyezze mindenek fölé az üzleti érdekeket, mert ennek jól kiépített kapcsolatai láthatják kárát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kicsit kuszák a gondolatai, de a főnöke kérései után úgy beletemetkezik a munkába, hogy nemcsak az időről, hanem a problémáiról is megfeledkezik. Itt az ideje, hogy egy kis plusz pénzhez jusson: vállalja el a kínálkozó másodállást!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Talán az utolsó szép nyári hétnek néz elébe: használjon ki minden lehetőséget a szórakozásra, a lazításra. Az öltözködésre ma este fordítson az átlagosnál is nagyobb gondot, mert valami készül, s ehhez a jó megjelenés elengedhetetlen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár sok tennivalója lenne otthon, ha lehetősége nyílik a szórakozásra, inkább azt válassza. Az időjárás eltompítja az érzékeit, így a közlekedés a szokásosnál is veszélyesebb lesz, vigyázzon magára!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma vegyen ki egy szabadnapot, és ne dolgozzon a lakásban és a ház körül sem. Engedje el magát, ne gondoljon a tegnapra és a holnapra, legyen ez a nap az erőgyűjtésé – a következő időszakban szüksége lesz az energiára.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha akad egy kis ráérős ideje, törje a fejét valami különleges vállalkozáson. Valami olyasmit találjon ki, ami a bolondos embereknek segít ellensúlyozni a hétköznapi élet szürke robotját. Keressen társat is az üzlet beindításához!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Túlzás volna azt állítani, hogy csúcsformában van, mindenesetre új gondolatok foglalkoztatják, új terveket szövöget. A munka ne akadályozza meg abban, hogy pár jó szót szóljon a barátaihoz, vagy kifejezze a háláját a kedvesének.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma valami nagy szerencse éri, vagy jó hírt kap, érdemes már kora reggel a hűtőbe készíteni egy üveg pezsgőt az ünnepléshez. Osztozzon az örömben minél több emberrel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: