2015-03-22 10:19:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kit szeretsz igazán?

Napi horoszkóp március 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma hosszan szünetel, de azért Önnek sok energiája lesz, hiszen a Mars a Kos jegyében áll. Keljen fel korábban, és gyorsan intézze el a kötelességeit és feladatait. A holdszünet alatt nagyszerűen tud majd terveket szőni, és gondolatban összeállítani a továbbiakat. Az este annál jobb, minél kényelmesebb és kellemesebb.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hosszú holdszünet van. Délelőtt nagyon álmos lesz, így inkább maradjon ágyban, vagy pihenjen a kanapén ebédig. A Jupiter az Oroszlán jegyében áll, ez a vendéglátás jegye, így jobb, ha ma étteremben ebédel a család. Teljen a nap az abszolút kényelem jegyében.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold hosszan szünetel. A Merkúr az ég tetején áll. Nagy jelentőséget tulajdonít majd a szavaknak. Mások hangulatát átérzi, és amit a többiek mondanak, most közelebbről érinti Önt. Sokkal közelebb érezheti magát embertársaihoz, mint máskor. A vacsorát készítse közösen a kedvesével, ez kellemes időtöltésnek ígérkezik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold még rövid ideig fényszög nélkül marad, de ebéd után már a Bika jegyében áll, közelít a Vénuszhoz. Itt az ideje, hogy több időt töltsön a kedvesével, a barátaival, az ismerőseivel, mintha egy nagy család lennének. Beszélgessenek sokat, mindenki a jobban a szívéhez fog nőni ez által.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars a Kos jegyében áll, ennél kellemesebb napja talán nem is lehetne. Másoknál is jó fogadtatásra talál. Keresik az Ön közelségét, és a tanácsait is kérik. Ez a nap lesz a hónap egyik legjobb napja. Mindenki késik, mindenhez sok időre van szükség, és senki senkit nem hajszol.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön születési uralkodója a párkapcsolatok területén áll. Itt az ideje elgondolkodni azon, hogy kit szeret igazán, teljes szívéből? Ki az, ahol csak játssza a vonzalmat? Most a kisebb hatalmi harcok csak szórakoztatni fogják. Remélhetőleg a délutánt a lehető legkellemesebben fogja tudni eltölteni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz áll szemben az Ön jegyével, és ez most nem fog tetszeni Önnek. Semmi sem sikerül ma, és ez nem csak az Ön érzése, semmihez sincs kedve. Ha megteheti, hagyja a dolgokat későbbre, hagyjon magának időt, mert szétszórt a nap, és könnyelmű hibákat követhetne el. Inkább vegyen egy lazító fürdőt, és pihenje ki magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ön párkapcsolatokat jelző sorsterületén együtt áll a Vénusz és a Hold. Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban van, nem az erotikán lesz a hangsúly. Közeli hozzátartozói körében, meghitt környezetben szeretné az idejét tölteni, hogy közös emlékeiket felidézze.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter most quadrátban van a Vénusszal. Egy új és jelentős kapcsolat kezdődhet most, ami bizonyára izgalmasnak ígérkezik, de nem lesz kifejezetten békés. Ott a gond, hogy a Vénusz birtokolni és nevelni akar, a Jupiter viszont szabad kíván maradni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Ön uralkodó bolygója, a Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrral - könnyen kommunikációs gondjai támadhatnak. Nézetei és a mód, ahogyan képviseli azokat, erőpróbák sorozatán megy keresztül. Ne hátráljon meg! Próbálja átrágni magát a problémákon. Nézzen szembe velük, valaki esetleg épp most tapint a lényegre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vegye észre, ha neveltetésében gyökerező, idejétmúlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják ténykedéseit bizonyos helyzetekben. Főleg arra ügyeljen, nehogy túlzottan birtokló viselkedésével elriasszon valakit magától.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ideje nagy részét ma társas érintkezéssel tölti. Jó kommunikációs készségének köszönhetően ez egy kedvező napnak ígérkezik mindenféle közösségi megmozdulásra, csapatsportra, kirándulásra, biciklitúrára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: