2017-02-23 23:13:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kissé mellőzöttnek érzi magát

Napi horoszkóp február 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Minden az elképzelése szerint alakul, sőt, van, ami még túl is szárnyalja az előzetes terveit. Váratlanul pénz áll a házhoz, vagy egy akciós vételen jelentősebb összeget spórolhat meg.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha ma csak a sikert hajtja, akkor könnyen előfordulhat, hogy hajótörést szenved. Ha viszont egy kicsit önmagába tudna nézni, csodálatos gondolatai és ötletei lehetnének. Lassítson le! Este maradjon a párjával.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez egy kicsit megnehezíti az ön számára az életet, most túl sokat kombinál, és hajlamos elmerülni a részletkérdésekben. Azért előnye is származhat a dologból, esetleg olyan problémákra is választ találhat, amelyek régóta nyomasztják.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Igazán elemében érzi magát, jól halad a feladataival is. Sajnos viszont nagy az esély rá, hogy megbánt valakit, méghozzá épp azt, aki önhöz a legközelebb áll. Legyen egy kissé kevésbé önérzetes, és akkor talán elkerülhető a konfliktus.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sajnos nem sok öröme lesz a mai napban... Könnyítsen egy kicsit az életén, kérjen segítséget azoktól, akik igazán szeretik. A párja megértően viselkedik, rá mindenben számíthat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy érzi, hogy egy kis magányra van szüksége. Ám ha nem tudja mégsem tisztázni az érzéseit, akkor keresse fel egyik megbízható barátját, akivel mindent megbeszélhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyugodt, kiegyensúlyozott napa számíthat. Mivel nem történik semmi említésre méltó, és érzelmileg is kiegyensúlyozottnak mondható, érdemes a mai napot az apró-cseprő ügyek intézésére szánnia. Rakjon rendet az iratai között, fizesse be a csekkeket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma végre enyhül a nyomás a munkahelyén, laza, kellemes napra számíthat. Ha van már partnere, akivel rendben van a kapcsolata, akkor egészen biztosan jó lesz vele eltöltenie az estéjét. Ha egyedül van, de szeretne valami élményt, akkor menjen el szórakozni, akár egyedül, akár baráti társaságban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Rossz hangulat ellen a legjobb orvosság, ha a mai napon a munkába menekül. A szép eredmények megvigasztalják, elégedetté teszik!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mindig az első lépést a legnehezebb megtenni. Ez a mai napra különösen igaz! De ne habozzon, vágjon bele az új tervek megvalósításába. Amit ma elkezd, annak hosszú távon élvezheti majd a gyümölcseit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem kell mindig harcolni, dőljön hátra. Ha nem ért egyet valakivel, hagyja rá a dolgot, az élet most úgyis elrendez mindent, ön helyett is. A túlzott erőlködéssel most csak rontana a helyzeten!

Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlanul bejelentkezik egy barátja, akire mindig hagyatkozhat, és segítséget kér öntől - nem kérdés, hogy mit kell válaszolnia! Az este már gondtalanul telik!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: