2017-08-14 08:54:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kellemetlen helyzetekre számíthat!

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy munkahelyi viszálykodás senkinek sem tesz jót, s a bölcs kompromisszumot most, úgy tűnik, lehetetlen kicsikarni. Legjobb várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Ha teheti, vegyen ki szabadságot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyében áll. Ma egy olyan esemény várható, amitől, bár szeretne, nem tud elhatárolódni. Biztosan lesz egy élménye is, ami nagyon meg fogja ragadni. Délután egy kollégájával megoldást kell keresni egy problémára. Lehet, hogy segítenie kell valakin, aki korántsem rendelkezik olyan alapos ismeretségekkel, mint ön.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyén ma igen nagy ellenállást tapasztalhat, mikor a terveit szeretné keresztülvinni. Ne adja fel könnyen, ragaszkodjon az ötletéhez, és keressen támogatókat. Legyen azért kompromisszumra kész: az mindig segít.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll jó fényszögben a Merkúrral. Sikerek várhatóak a mai napon, de meg kell tanulnia ellenséges érzelmeit ésszerűen és helyénvalóan kifejezni. Ne hívjon ki maga ellen senkit!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Észrevette, hogy a főnöke kissé más szemmel néz önre az utóbbi időben. Valójában persze önnek is nagyon szimpatikus az illető, és nem is lenne ellenére a flörtölés. Ám, ha családja van, gondolja meg kétszeresen is, mit tesz! A karrier nem minden.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Számíthat ma néhány kellemetlen helyzetre. Próbálja ki a mosoly erejét, csodálkozni fog, hogy ezzel mennyire le tudja fegyverezni a másikat…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nézzen körül az otthonában! Ha olyan dolgot észlel, mely javításra szorul, azonnal hívjon szerelőt, vigye szervízbe, vagy cserélje ki az eszközöket, mert később nagyobb baj lehet belőle.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, ez az ön komoly kapcsolatait érinti - magánéletében a házasságát, üzleti életében a szerződő partnereit. Ma elsősorban az eszére és a tényekre hallgasson, csak másodsorban vegye figyelembe a lelki tényezőket is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval. Jó lenne, ha összegezné a pénzügyeit, hogy tisztán lásson. Ha nem áll jól, hagyjon fel a felesleges kiadásokkal. Ha van egy kis tartaléka, abból menjen el nyaralni.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyén egy műszaki probléma miatt nem tud majd úgy dolgozni, ahogyan szeretne. Ne veszítse el a türelmét, és fejét sem emiatt, inkább várja ki, amíg megoldódik ez a probléma.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap, a Hold és a Mars is támadja a Vízöntő jegyét. Kedvese olyan dolgokat kérhet öntől, amit most nem áll módjában teljesíteni, és ez nagyon fogja zavarni önt. Meghívást kaphat egy üzleti összejövetelre, melyen sok több befolyásos emberrel is találkozhat.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Úgy érzi, nagyon összegyűltek már a fellegek a párkapcsolata egén. Nem olyan nagy a baj azonban, mint amekkorának elsőre gondolta. Mindent meg lehet beszélni, csak arra ügyeljen, hogy higgadt, kedves hangon szóljon hozzá.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: