2018-01-11 07:01:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kellemes meglepetést tartogat a mai nap

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A csillagok arra figyelmeztetik, hogy vigyázzon a nyugalmára és lelki békéjére, mert ezek kedvezően befolyásolják egészségét. A szép téli időjárásban tett kiruccanásoktól most különösen fokozódik a vitalitása.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Érdemes szétnéznie a tőzsde világában és még kockázatot is vállalhat, mert a csillagok szerint nyereséget remélhet. A feladataiba a mai napon fektessen be minél több energiát, gyors sikert érhet el. Közérzete és egészsége jó, ezt őrizze is meg!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr átlépett a Bak jegyébe. Olyan sebesen követik egymást az események, hogy szinte beleszédül. Az eddig szinte ólomlábakon járó dolgok hirtelen felgyorsulnak. Kellemetlen hírekkel és fejleményekkel is kell számolnia.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az események felismerésekre késztetik. Ideje volt már rájönnie arra, hogy nem bízhat mindent a szerencsére, a véletlenre vagy homályos megérzéseire. Bár ösztönösen jó helyen kapizsgál, ne bízza el magát, járjon utána minden részletnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kísérje figyelemmel az ön körül zajló eseményeket, minden információt alaposan gondoljon át, mielőtt belevágna fontos ügyekbe. A bolygók elővigyázatosságra intik, különösen vonatkozik ez ingatlanügyekre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kellemes meglepetést tartogat a mai nap. Jól és kedvezően alakul a magánélete és rendeződhet a partnerkapcsolata. Most egy lényegesen nyugalmasabb időszak következik, a munkahelyén sem zavarják konfliktusok.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Váratlan események követik egymást. Igyekezzen kézben tartani az irányítást, ne hagyja magát befolyásolni. Mindig a saját céljai felé haladjon, a saját döntései alapján. Társaságban mutassa meg remek humorérzékét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold még az ön jegyében jár. A kozmikus erők arra bátorítják, hogy azokat az üzleti lépéseit, amiken már régóta gondolkodik, próbálja kivitelezni. Fortuna segítségét érdemes kihasználni… Jó barátokat szerezhet egy új közösségben, talán a hobbijának köszönhetően.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hivatásával kapcsolatban kisebb-nagyobb nézeteltérésekre kerül sor. A Merkúr már átlépett a Bak jegyébe, és ez is vitákra ad majd okot. Mindenképpen igyekezzen azonnal tisztázni a kollégáival vagy a barátaival folyatott beszélgetéseken felmerült problémákat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyszerű pénzügyi lehetőségek adódnak a közeljövőben. Irányítóképességét és felelősségérzetét most megmutathatja környezetének. Nagy sikert arathat a munkahelyén!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap olyan lesz, mint egy igazi erőpróba. Ma ne engedjen senkit mellébeszélni, ne fogadja el a féligazságokat és a felületességeket.

Halak: II. 19. - III. 20.
Többen fordulnak önhöz tanácsért, segítségért. Legyen nagyon megfontolt, csak olyan dolgot mondjon, melynek helyességében biztos. Ma előtérbe kerül társasági élete, és sajnos a vártnál több pénzt költ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: