2019-10-31 08:09:36• hírek • Blikk.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jól teszi, ha óvatos lesz

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A nyolcadik sorsterületén három planéta vonul át, közöttük a Merkúr is, amely megkezdte ma a hátráló mozgását. Valamilyen szerződéses közös vállalkozás, amelyben önnek nagy szerepe van, módosításra kerül, most nem szabad aláírnia semmit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön hetedik sorsterületén több bolygó is tartózkodik, közöttük a Merkúr is, mely megkezdte ma a hátráló mozgását. Úgy érzi, partnere és az ön kapcsolata enyhén szólva nem felhőtlen, át kell beszélni a jövőjüket, de most nem szabad pontot tenni semmire sem.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az uralkodó planétája ma megkezdte hátráló mozgását, egy kicsit még a szokottnál is változékonyabbá teheti önt. Most hirtelen meggondolhatja magát, főleg a munkahelyével kapcsolatosan, úgy érzi, ennél többre hívatott. Mielőtt felmondana, aludjon rá egyet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hátráló Merkúr a Vénusszal együttállásban az ön szerelmi sorsterületén halad át, ez azt is jelentheti, hogy egyik régi szerelme felveszi ismét önnel a kapcsolatot. Hogy mi lesz a kapcsolat jövője, erről ön is dönthet, de ami akkor problémaként felmerült, most is zavaró tényező lesz, talán az illető csak titkos kapcsolatra vágyik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold-Jupiter együttállás az ötödik sorsterületén halad át, ez lehetőséget ad önnek arra, hogy a nap legnagyobb részét gyermekeivel, szerelmével töltse. A vidám szórakozást a Nyilas jegyében elhelyezkedő bolygók biztosítják.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr megkezdte retrográd mozgását, ez kissé bizonytalanná teszi önt. Úgy érzi, nem bízik már partnerében, vagy pedig az ön oknyomozó elméjében kigyulladtak a piros lámpák, és nem érzi magát biztonságban. Jól teszi, ha óvatos lesz, de döntést még most ne hozzon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a hátráló Merkúrral együttáll az ön második sorsterületén, kölcsönadott pénzét sok idő múlva láthatja viszont, ha egyáltalán visszaadják. Egyéb veszteségek is érhetik pénzügyileg, a közel jövőben ne fektessen be pénzt semmibe.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A retrográd Merkúr az ön jegyében jött létre, azaz az első sorsterülete felett tranzitál. Hirtelen meggondolhatja magát sok mindenben, például a párkapcsolat és a pénzügyek azok a területek, melyekre legrosszabbul hat most a Merkúr. Más információkról is lemaradhat, vagy késve tájékoztatják.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyén vagy társkapcsolatában esélyesek a változások, a projekt, melyet most szeretett volna elkezdeni, máris egy halom problémába ütközik. Elektromos készülékek, informatikai berendezések most mind csődöt mondanak, emiatt komoly feszültséget érezhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Gondolatai most összezavarodhatnak, ami megnehezíti a kommunikációt. Könnyen félremagyarázások, félreértések áldozatává válhat. Kapcsolatai bonyolulttá, homályossá válhatnak. Ugyanakkor ön most az átlagnál érzékenyebb is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Gyermekeivel, szerelmével most kissé homályossá válhat a kapcsolata, tévképzeteknek vagy félreértéseknek lesz kitéve a mai napon. Legyen különösen óvatos bármilyen érzelmi megnyilvánulásban, mert később rosszabb lesz magyarázkodni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Párkapcsolatára és otthonára hat most legerősebben a hátráló Merkúr. Partnerével előfordulhatnak nézeteltérések, félreértések. Otthonában informatikai berendezések összeomlása nehezítheti napját, ráadásul még a közlekedésben is akadályokra számíthat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: