2019-12-28 07:20:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jobb lenne, ha tartózkodna a zsíros ételek túlzott fogyasztásától

Napi horoszkóp december 28-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vénusszal együttállásban az ön tizenegyedik sorsterületén tartózkodik. Használja ki népszerűségét, kifejezetten elbűvölő és kellemes stílusát ma mindenki jól fogadja, társaságban eltöltött estére kiváló az időzítés.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Holddal konjunkciót alkot, ez személyes sikerét megalapozza. Mások önhöz fordulnak egy kis támogatásért, melyet ön készséggel teljesít, de ez rögtön vissza is hat, nem győzi a bókokat fogadni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz-Hold együttállás az ön kilencedik sorsterületén halad át, most a megszokott rutin önt untatja. Idegen emberek, idegen kultúra az, ami a mai napon önt különösen vonzza. Különleges kapcsolatokat alakíthat ki emberekkel, ha bárhová elutazik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Vénusz együttállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén, a most létrejövő bensőséges kapcsolatok újjáéleszthetik, akár gyógyítólag is hathatnak önre. Most hajlandó a párkapcsolatban fennálló különbségeket elsimítani.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mindkét érzelmeket képviselő planéta az ön társkapcsolatok sorsterületén tartózkodik. Ez kedvező hatással van mindenféle emberi kapcsolatra, utalhat boldog társasági eseményekre, kellemes kirándulásokra, vagy egyszerűen csak a szórakozásra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold-Vénusz elhelyezkedése gondot jelenthet az étkezésben, ugyanis ma túlzásokra lehet hajlamos. Jobb lenne, ha tartózkodna a zsíros ételek vagy édességek túlzott fogyasztásától. A baráti konfliktusok elsimítására viszont remek időszak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a nap a romantikáé, a mai Vénusz-Hold konjunkció az ön szerelmet szimbolizáló sorsterületén halad át. Szeretteivel most jó viszonyban van, remek alkalom szórakozni menni. Ha szingli, akár egy új szerelem is önre köszönthet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon különösen értékeli családi életét és otthona kényelmét. A Vénusz-Hold együttállása miatt mindent megtesz, hogy békés stabil légkört hozzon létre. Most a hűség és az érzékenység mindennél fontosabb kapcsolataiban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma egy vidám napot tölthet barátaival, egy nagyobb társaságban. Különösen jól tud most konfliktusokat elsimítani, kiegyenlíteni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold-Vénusz konjunkció ma az ön második sorterületét látogatja meg. A pénzügyi biztonság és a jó dolgok élvezete ma nagyon fontos önnek, most jól tud másokkal kapcsolatot teremteni. Ez egy kedvező helyzet szerelmi ügyekre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A romantikus ügyeknek és szeretetteljes kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Most el tudja magát engedni. Valószínűleg nagyobb figyelmet fordít a megjelenésére, ezzel felerősíti vonzerejét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma önnél kiemelkedően fontos a tizenkettedik sorsterület. Szüksége lehet az egyedül töltött időre, és az érzelmi visszavonulás valamilyen formája természetes ebben az időszakban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: