2019-10-18 07:56:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szüz - Jó hangulatban van, és ez látszik is önön!

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai Hold-Jupiter oppozíció az ön harmadik és kilencedik sorsterülete között feszül, ez arra ad figyelmeztetést, hogy nem szabad készpénznek venni, amit ma az emberek mondanak, véletlenül sem szabad semmilyen szerződést aláírnia. Váratlan számlák érkeznek, nem ideális időszak promóciókra, reklámozásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Hold-Jupiter szembenállás az ö második és nyolcadik életterülete között okoz feszültséget, teljesen egyértelmű, hogy anyagi természetű viták keletkeznek ön és partnere, esetleg üzlettársa között, valószínűleg ön sokat költ a közös kassza rovására.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön most kissé önelégült állapotban van, nem hajlandó figyelembe venni mások mondandóját, azt hiszi, kizárólag önnek van igaza, ez az önkép nem reális. Ráadásul a Hold-Jupiter szembenállás miatt hajlamos mindenféle túlzásokba esni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kissé elveti a sulykot evés-ivás tekintetében, vagy lelkileg van összetörve, jó lenne, ha szabadságot venne ki mára és kipihenné lelki vagy fizikai fáradalmait.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nappal csodálatos trigont alkot, most könnyen megmutathatja a legjobb arcát, és sikeres lehet a másokkal való együttműködésben. A test és a lélek közötti harmóniája lehetővé teszi, hogy nyugodtan intézze az ügyeit. Döntései ma nagyon megbízhatóak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap kedvező, üzleti tárgyalásokra, jelentős beruházásokra, komoly beszélgetésekre. Jó hangulatban van, és ez látszik is önön!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön ma mentális ereje teljében van, találkozhat valakivel, aki valamilyen ötlet, terv révén mélyen befolyásolja önt, ez egy sikeres társulás kezdete lehet. Nyereség várható valamely befektetéséből, egyszerűen ma kiváló ráérzéssel választja ki,melyek azok a lehetőségek, amelyek a későbbiekben haszonnal kecsegtetik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Jupiter-Hold szembenállás az ön második és nyolcadik sorsterülete között okozza a bonyodalmat. Üzleti partnere és ön nem tudnak megegyezni a közösen kezelt üzleti vállalkozás fejlesztésében. Ne hallgasson partnerére, a szaktudás és a remek megérzések az ön malmára hajtják a vizet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon a vita, a nyilvános beszéd és az írás lehetősége vonzó lehet az ön számára. Szívesen részt venne pszichológiai, politikai vagy művészeti előadásokon, ahol hangot is adna véleményének. Lehet, hogy részt vehet egy jogi természetű megbeszélésen.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön valószínűleg sokat beszél és gondol az üzleti ügyeire, vagy a karrierje a szokásosnál több kommunikációt igényel a mai napon. Előfordulhat, hogy üzleti tervei a nyilvánosság elé kerülnek, kiváló nap a mai a szakmai tervek vagy stratégiák kidolgozására, vagy esetleges megvalósításukra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A második sorsterületén álló Neptunuszra a Hold most ad egy feszült fényszöget, ha lehet, ne engedje magát belerángatni semmilyen gyors pénzt ígérő manőverbe, mert a végén csalódás éri.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön negyedik sorsterületén halad át, közben kvadrátot alkot a Neptunusszal. A múlt kérdései visszatérnek, egyszerűen olyan dolgok jutnak az eszébe, melyek gyermekkorában történtek önnel, ha tisztázni szeretné őket és élnek még a szülei, egyszerűen kérdezze meg tőlük, hogy nem csal-e az emlékezete.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: