2020-08-08 08:31:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Intézze el azokat a telefonhívásokat, amelyeket egész héten halogatott

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kosban jár. Kerítsen sort egy tisztázó beszélgetésre a családtagokkal, vagy gyakorolja a nagyvonalúság erényét, és kérdés nélkül bocsásson meg!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Új szomszéd költözhet a házba, akit elsőre ellenszenvesnek talál majd, de később kellemesen csalódik benne. Egy hétvégi kiruccanás sok örömet tartogat, mindenképp tartson a többiekkel. Megismerkedhet valakivel, aki idővel akár a lelki társává is válhat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma magánéleti bosszúságok érhetik: ne vegyen mindent a lelkére! Ha minden apróságból nagy ügyet csinál, akkor minden esélye megvan rá, hogy valóban tartóssá tegye a problémát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz belépett az ön jegyébe, ez egy igazán boldog és romantikus időszakot jelez. A szingli Rákok jó eséllyel ismerkedhetnek, mert ez a bolygóállás a kisugárzásukat is felerősíti.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Kos-Hold és az Oroszlánban járó Merkúr fényszöge tiszta gondolatokkal és nagyfokú éleslátással ajándékozza meg. Minden helyzetben megtalálja a megfelelő szavakat, és olyan felismerései lehetnek, amelyek segítik a céljai elérésében.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hozzájuthat egy régóta várt, fontos információhoz, és ez akár azt is jelentheti, hogy kiderül, új lehetőségei adódnak a barátai révén. Intézze el azokat a telefonhívásokat, amelyeket egész héten halogatott.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Eseménydús napokat hagyott maga mögött, de most már ideje lenne egy kicsit lassítania. A Vénusz a gondoskodó Rák jegyébe lépett, emiatt a családi élet kerül a fókuszba, szívesen tölti a mai napot az otthonában.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Többet kellene foglalkoznia az érzelmi életével. A jelenlegi társával való kapcsolatán könnyebb javítania, mintsem egy újba kezdeni. A kaland ugyan kecsegtető lehet, de sokkal több bonyodalommal jár, mint azt gondolná.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A családi vállalkozásban kusza helyzetet, ám a pénzügyekben szerencsés fejleményt jeleznek a bolygóállások. Értékelje át a múltat, és teremtsen tiszta helyzetet, mert amire vágyik, ebben a formában elérhetetlen!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma több olyan ügyet, beszerzést el tud intézni, amit máskor csak hosszú tortúrák után. Az egészségére viszont vigyázzon, pihenjen délután! Ha nem veszi figyelembe a teherbíró képességét, később nagy árat fizet érte!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érezheti, ma minden a feje tetejére állt. Valamilyen kisebb baleset is bosszanthatja, nem feltétlenül a közlekedésben, valószínűleg az otthonában éri a szerencsétlenség. Mindennek a kapkodás és a türelmetlenség az oka.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Talán nem viselkedett mindenben helyesen az utóbbi időben barátaival, vagy alkalmi ismerőseivel. Valakiben tüskét hagyott a meggondolatlan szavaival, és ez önnek is egyre több fejfájást okozhat. Rágódás helyett próbáljon meg kibékülni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: