2013-10-17 09:59:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Hullámzó lehet érzelmi élete

Napi horoszkóp október 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha segítséget ad egy elesett embernek, azzal épp annyit ér el, ha nem többet, mintha ön kapna segítséget. Nagyot nőhet e tettben, és közben az önbizalma is megerősödik. Ráadásul szerez magának egy örökös hívet. Kell ennél több?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha a problémái már az álmaiban is üldözik, akkor ideje gondolkodni a megoldáson. Ha valami zavarja, és nem találja a kiutat, akkor az megköti az alkotó erejét is. Lehetséges, hogy csak valami radikális megoldás segít. Ideje dönteni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon még saját magán is túltehet ingatagságban. Óránként változik a véleménye, attól függően, hogy éppen kivel beszél. A döntést nem is önnek kell meghoznia, de segíthet abban, hogy a különböző véleményeket összhangba hozza.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Anyagilag kissé megzuhanva érezheti magát, amit részben saját magának is köszönhet. Sikerült megint a kelleténél többet költenie. Ha a mai napon visszafogja magát, azzal sokat javíthat a helyzetén. Legalábbis elindít egy folyamatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy pletyka zavarba hozza: valakit beavatott a titkába, és ezzel megindított egy lavinát saját maga ellen. Ha ez így van, akkor valójában azzal a zavarral szembesül kívül, amit önmagában él meg. De az irányítás most is az ön kezében van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon igen hullámzó lehet az érzelmi élete. Kifakadhat, dühönghet és talán még sírhat is. Kár azonban túlságosan felfújni a nehézségeket. Vegye könnyedebben önnön tökéletlenségét. Tanuljon meg legyinteni a dolgokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap a nagy megnyilatkozások napja lehet. Végre kipakol a kedvesének, nem akarja tovább belül őrizni a felhalmozott fájdalmakat. Csodálkozni fog, hogy ez mekkora megkönnyebbüléssel jár. A kedvese tán nem is tudta, hogy megbántotta önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy lépések idejét érzi eljönni. Ha eddig nem élt együtt még azzal, akit szeret, ma valamelyikük előrukkolhat az összeköltözés gondolatával. Ha együtt élnek, a nagyobb lakás, vagy felújítás ötlete merülhet fel. A fészket puhábbá kell tenniük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne ápolgassa magában a sérelmeket! Emlékezzen a létrás viccre a nyuszikával! Ha rosszat gondol valakiről, akkor azzal a gondolatával elő is hívja benne a rossz modort. A mosoly még mindig segíthet. A jó szó csodákra képes.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valamit hall fél füllel, de nagy az esélye, hogy félreértett információtartalommal szembesül. Ne vegyen mindent készpénznek, járjon utána, mielőtt terjeszteni kezdi, vagy döntéseket alapoz rá. Ezzel sok bajtól megkímélheti magát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön idealista és álmodozó, de sajnos az utóbbi időben mintha negatív irányt vettek volna az álmai. Persze nehéz azt elérni, hogy ne gondoljon arra a bizonyos fehér elefántra. De, ha jó gondolatokat is forgat a fejében, azzal talán kiszoríthatja a rosszakat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon több lehetősége adódhat a pihenésre, ellazulásra, kikapcsolódásra. Ez azért is az előnyére válhat, mert egy másik tudatállapotba kerülve másként, tisztábban átlátja az emberi kapcsolatait is. Így aztán javíthat is rajtuk.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: