2019-02-28 04:18:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Harmónia veszi önt körül

Napi horoszkóp február 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az üzleti életben ma végre nagyobb eredményeket érhet el. Akár úgy, hogy feljebb is léphet azon a bizonyos ranglétrán. Ne féljen tőle! Önben megvan a tapasztalat, és az erő is, hogy irányító lehessen.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Itt az ideje, hogy szokatlan és eredeti ötleteit végre meg is valósítsa. Ehhez most megfelelő utat, módot, avagy pénzeszközöket is találhat. Egy mecénás is ön mögé állhat.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Tele van lendülettel, és több dolgot össze tud hozni. Ha új kapcsolatokat akar kialakítani hivatása területén, akkor ez az ideális nap erre a célra. Ma a tárgyalások során nagyon meggyőző lehet. Meg van elégedve önmagával, és jól halad előre.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bak jegyébe lépett. Végre visszatér a nyugalom az életébe. Vigyázzon, nehogy nagyon unja! Bár nem fog egyik napról a másikra minden dolga rendeződni, de a túlpörgéstől már megóvják önt a csillagok. A feszültség csökken, lenyugodhat.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon feszült légkör veszi körül, és ezért nem is csoda, hogy nehezen megy most önnek a munka. Figyeljen oda azonban a szavaira. Most különös jelentősége van annak, hogy mit és hogyan fogalmaz meg. A jó szó aranyat ér!

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Végre érezheti, amit már régen: harmónia veszi önt körül. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy belső békéjét meglelve magabiztossá, és határozottá vált. Már tudja, mit akar, és ez segíti önt abban, hogy el is érje azt.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A pénzügyekben egyre inkább a meggondoltságot, a higgadtságot keresi. Rájön végre, hogy nem kell minden áldozatot önnek meghoznia a családja érdekében. Még így is nagyon sokat tesz. De használja a másik erejét, tehetségét is!

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most kissé hanyag lesz, és jobban kellene vigyáznia a pénzére, különben valószínűleg valami kellemetlenség fogja érni. Ügyelnie kell arra, hogy ne essen túlzásokba.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Izgalmas időszakot él át, és szerelem dolgában is sokat tud elérni. Ha ön szingli, szívesen flörtöl, több is lehet belőle, megéri egy második pillantást vetni az illetőre. Mindenesetre kellemes találkozásai lesznek.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az ön jegyébe lépett. Megtalálja belső nyugalmát, és mindennapi kötelességeit gyorsan elintézi. Ma olyan emberekkel találkozik, akikkel jó beszélgetéseket tud folytatni, és sikerül egy bizonyos ügyben tisztánlátást nyernie.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy tiszteletben kell tartania a mások véleményét is. És talán nem csak az ön szempontjai lehetnek mérvadóak. Ön is jobban jár, ha ezt figyelembe veszi, és igyekszik kompromisszumot kötni.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ön általában fontosnak érzi a kapcsolatait, de a munkatársakkal való viszonyára valahogy mégis jobban kellene ügyelnie. Különösen a beosztottaival nem lehet lekezelő. Ki tudja: egyszer még fordulhat a kocka...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: