2019-03-14 05:56:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ha váltani akar, még nem ajánlatos döntést hoznia

Napi horoszkóp március 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Készüljön fel a zavarba ejtő változásokra: váratlanul új főnököt, vagy akár új pozíciót kaphat, de a változások sűrűn követhetik egymást. Nagyon nagy alkalmazkodó készségre lesz hát szüksége, ha ura akar maradni a helyzetnek. De meglátja, sikerül.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Ma csodálatos találkozásban lehet része: ám ehhez észre is kell vennie az illetőt! Ha pedig tartós kapcsolatban él, elégedett és új szerelemre nem vágyik, akkor is pozitív változást tapasztalhat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák a kollégáival, és ha ezeket is a szőnyeg alá söpri, csak tovább mérgesedhet a helyzet. Azt azonban érdemes lehet átgondolnia, valódi problémái vannak-e a munkatársaival, vagy csak „szőrszálhasogatás” ez az ön részéről...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Minden apró változás, javítás, amit a háza táján tesz, hasonló változást idézhet elő a lelkében. A pozitív hangolódással most még a párkapcsolatán is segíthet. Vágjon bele a lakásátalakításba!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy elánnal veti bele magát a munkába, de a gyors tempó hibákat is eredményezhet. Ezeket kiküszöbölendő a munkafolyamatok végén még egyszer nézze át az egészet! Hasznos lehet, ha a többi kollégát is rászoktatja az ellenőrzésre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyén jól megy a szekér, ha azonban váltani akar, még nem ajánlatos döntést hoznia. A Neptunusz ködösítő hatása és a Merkúr hátrálása miatt ugyanis nehéz most tisztán látnia a célt. Nagyon konkrét, és logikus elképzelések helyett hagyatkozzon inkább a megérzéseire.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Aki ma kritizálja, valójában jót akar, érdemes megszívlelnie a szavait. Ne magyarázatot keressen, hanem megoldást arra a problémára, amibe keveredik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindenre van egy jó ötlete, és kérés nélkül is felvállalja mások problémáit. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a főnökei önt kérik fel egy kínos ügy megoldására. Kora este azonban próbáljon meg néhány órát szakítani arra is, hogy végre önmagával foglalkozzon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Több apró bosszúság is érheti ma, de kár ezeken felhúznia magát! Bármennyire is úgy érzi, nehezére esik a pozitív gondolkodás, próbálja meg magára erőltetni, mert a pesszimizmusával csak még inkább erősítheti a kellemetlen körülmények kialakulását.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Hiába jók az ötletei, csak lassan realizálódnak. Talán, mert olyan terepen indult harcba, ahol nem ismerős. Hallgassa meg azoknak a véleményét is, akiket nem tart sokra. lehet, hogy az értesüléseik mégis jobban, mint az öné. Szerelmi téren most sok jóval kecsegtetik a csillagok.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az egyik kollégája alaposan kihozza a sodrából. Az is lehet, hogy megpróbálja lejáratni a mások előtt, és az is elképzelhető, hogy a saját munkáját akarja önre sózni. Szerencsére a munkahelyi bosszúságokat ellensúlyozza most a Vénusz: régi párja valamivel el akarja kápráztatni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most minden a hozzáállásán múlik: így az is, mennyire lesz elégedett az eseményekkel. Ha túl kritikus a partnerével vagy a kollégáival, akkor sikerül annyira megbántani őket, hogy az egész nap puskaporos hangulatban telik majd. És mindez igencsak hátráltatni fogja a munkában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: