2019-07-08 04:55:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Fennáll a lehetőség a túlhajszolás és a megerőltetés veszélyére

Napi horoszkóp július 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ön ma kissé ideges, és véleményét azonnal ki akarja nyilvánítani, ezt a Merkúr-Mars együttállás okozza. Türelmetlen, mindenáron célba akar érni, ha nem biztos a dolgában, akkor a másik személyt kezdi el kritizálni, amivel ellenszenvet válthat ki.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma igen erős a szeretetigénye, az arányokkal lehet probléma, ugyanis csak arra törekszik, hogy önt szeressék, hódítani akar, de mindezt csak mérsékelten viszonozza. A Vénusz és a Hold közötti kellemetlen fényszög azt is jelentheti, hogy más az erotikus és más az emocionális partner. Az összhangot önnek kell megtalálni.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önnél ma az érzelem és a megfigyelés kiválóan működik, ezt hangsúlyozza a Merkúr és a Hold közötti remek fényszög. Az érzelmi és a racionális oldal szoros kapcsolata nagy szerepet játszik a tanulásban, az írói hajlam kibontakozásában, ma minden írással kapcsolatos folyamat sikerrel kecsegteti.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön ma jól viseli a változásokat, jelen van a pillanatban, ami egyaránt jelenthet gyors helyzetfelismerést és kiváló humorérzéket is. Önnek nagyon magas az intelligenciaszintje, ami rendkívüli érzékenységgel jár együtt.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Szaturnusz fényszöge ma önt kissé kényszerpályára helyezi: most tudatában van a képességei határának, többet foglalkozik lelkiismereti kérdésekkel, és ezért kreativitása kissé ledermed. Szerencsére azért a dolgok vidámabb oldalát is meglátja.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Fennáll a lehetőség a túlhajszolás és a megerőltetés veszélyére, a Merkúr-Mars együttállása miatt ön szinte minden pillanatban hangot ad véleményének és képtelen meghallgatni másokat. Ennek a konstellációnak hátrányos tulajdonsága az idegesség. Önkontrollra lenne ma a legnagyobb szüksége.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szeretne valakihez tartozni, de mindenáron meg akarja őrizni a függetlenségét is... A Vénusz-Uránusz fényszöge megadja önnek azt a lehetőséget, hogy extremitás iránti vágyát ne a párkapcsolaton belül, hanem egyéb területen elégítse ki, így a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szeretne valakihez tartozni, de mindenáron meg akarja őrizni a függetlenségét is... A Vénusz-Uránusz fényszöge megadja önnek azt a lehetőséget, hogy extremitás iránti vágyát ne a párkapcsolaton belül, hanem egyéb területen elégítse ki, így a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Meglehetősen filozofikus hangulatban van, az élet nagy kérdésein töpreng, emiatt persze nehezen koncentrál a feladataira. Ne ma hozzon meg fontos döntéseket!

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kísértésbe eshet, hogy egy helyzetben visszaéljen a hatalmával. Ne tegye, ön ennél sokkal lelkiismeretesebb!

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A féktelenség és hevesség határozzák meg a napját, ezek az energiák bontakoznak ki a hivatás és a párkapcsolat területén egyaránt. Nem tűri az egyformaságot, a rutint. Művészi érdeklődése ma mindenképp napvilágra kerül és szívesebben megy el egy tárlatra, mint munkahelyére.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Lelkéhez közel áll a zene és minden művészet, igen nagy érzéke van a kimondhatatlan, finom lelki megrezdülések iránt. Képes lehet ma művészi ambícióit megvalósítani, ha az kitartással is párosul.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: