2017-10-19 22:03:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ez nem a te napod!

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. A karrierje most nagyban múlhat kapcsolatain, főképpen a barátain. Ha régóta hanyagolta őket, akkor a legjobb időszak, hogy felújítsa velük a kapcsolatot. Még akkor is érdemes így tennie, ha esetleg haraggal váltak el a múltban, hiszen munkájában most előbbre vihetik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter már önnel szemben áll. Lehet, hogy kicsit fáradtabb lesz, talán lassabban is halad, de igyekezzen ma korábban befejezni a munkáját. Szüksége van minél több szabadidőre. Este polcolja fel a lábát, és olvasgasson.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma jó hangulatban telik a nap, nagyszerű kisugárzását mások is észre fogják venni. Valaki nagyon szeretne megismerkedni önnel. Adjon egy esélyt az illetőnek, mert pozitív csalódás érheti...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Jupiter a Skorpió jegyében áll. Most egyben kell tartania a pénzét, ha lehet, csak a legszükségesebb dolgokra költsön, mert fel kell készülnie egy váratlan kiadásra. Este teremtsen nyugalmat maga körül!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Feszült lehet, pedig nincs rá oka: bár átszervezések lesznek a munkahelyén, az ön pozíciója biztos. Ha mégis változik, akkor inkább javára és előnyére. A párjával jó hangulatban töltheti az estét!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez nem az ön napja. A munka, a kötelességek tekintetében most nagy számonkérésre számíthat. Hajlamos is lehet ezért többet vállalni magára. Azért ne hanyagolja el az egészségét sem!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ha munkájával kapcsolatos gondjai megszaporodnak, akkor az annak a jele, hogy nem igazán biztos a céljait illetően. Új pénzügyi stratégiái most azonban kecsegtetőek lehetnek, annál is inkább, mivel pozíciójában is megtámogatják, ami kedvező hatással lesz a pénztárcájára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter a Skorpió jegyében áll, de a Hold a Mérleg jegyében látható. Most nem lesz teljesen biztos az érzéseiben. Szerelmi ügyekben kissé zavaros a helyzete: túl sok is, meg túl kevés is, amit kap. Ami a múltban örömmel töltötte el, azt mára tehernek érezheti. Legyen türelmesebb a kedvese hosszú távú terveit illetően.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ön tele lesz energiával, és nagyon gyorsan fogja tudni elvégezni a munkáját. Akit most ön mellé sodor az élet, eleinte csak barátságot vár, de később ebből fordul majd a kapcsolat mély szerelembe.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Jupiter a Skorpió jegyében látható. A siker megerősíti az önbizalmát, és persze a magabiztosság a magánéletére is pozitívan hat. Kivirul, és ennek hatására a hódítási vágya is felerősödik, aminek párja örül majd a legjobban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bár azzal áltatja magát, hogy tárgyilagos, és nem lehet becsapni, sajnos rá kell jönnie, hogy ön is tévedhet: akit a munkahelyén a barátjának hisz, az a háta mögött áskálódik… Szembesítse az illetőt a tényekkel!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter a Skorpió jegyében áll. Fejezze be mielőbb függőben lévő feladatait, valamint a rendezetlen érzelmi és anyagi dolgoknak is a végére kell járnia, hogy nyugodtan kezdhesse a hétvégét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: