2017-07-16 08:56:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Érezheti a feszültséget a levegőben

Napi horoszkóp július 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez arra készteti önt, hogy az igazságnak megfelelően beszéljen és cselekedjen. Igen érzékeny lesz azokkal szemben, akik megpróbálják megtéveszteni. Egy önhöz közel álló emberrel csodálatos órákat tud eltölteni majd.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Lehet, hogy szerencsét fog hozni Önnek. Lehet ez nyeremény egy szerencsejátékon, ha időben játszott, vagy egy különleges lehetőséget is ön elé sodorhat az élet.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetséges, hogy rosszul aludt, és fáradtan ébred. Használja ezt a napot arra, hogy kicsit összeszedje magát, ha van hobbija, ami igazán feltölti, akkor foglalkozzon azzal. Egy baráti találkozó is jó ötlet lenne!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Rák jegyében áll. Teljes lendülettel és energiával kezdheti a napot. Kedve lesz vállalkozni valamire, és biztosan nem hagyja, hogy ebben meggátolja valaki. Tetterősen és a legjobb hangulatában mutatkozik ma a világnak.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Talán nem aludt annyira jól, mint máskor, mert a Merkúr nyugtalan bolygó. Egy hosszú séta közben is nagyon jól lehet lazítani. Jó a hangulata, keressen társakat a közös szórakozáshoz.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érezheti a feszültséget a levegőben… Kivételesen élvezheti, hogy nagyobb a kavarodás, mint egyébként. Egy találkozás a barátaival erősíti majd a lelkét, bátorságot és reményt ad. Kellemes estére számíthat.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma csak saját magára támaszkodhat, ha problémával kerül szembe, sajnos a többiek nem igazán látják át a dolgot. Egy rövidebb meditáció segít önmagára figyelni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma mély benyomást tehet másokra. Ha valakit meg akar nyerni magának, akkor szervezzen meg egy találkozót a mai napra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobb, ha időben hátralép egyet, és egy kicsit visszafogja magát. A jóból is megárt a sok: a túl sok energia feszültté is teheti. Délután mozogjon, sportoljon egy kicsit!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma hosszú távra tervezhet, és ezeket a célokat a következő hetekben el is érheti. Összpontosítson ezekre! Egy baráti tanács az üzleti életben is segítheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma kicsúszhat a kezéből az irányítás, mert a Hold a Kos jegyében jár. Összpontosítson mindig a következő lépésre, mert most a részleteken múlik minden. Estére nyugodt légkörre van szüksége.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A baráti találkozóké legyen a főszerep! Egy beszélgetés során értékes felismerésekre juthat, és ön is jó tanácsokat adhat másnak.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: