2014-08-18 10:03:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Érdemes spórolnia

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lássa meg minden veszteségben a lehetőséget is! Ha még mindig gyötrik múltbeli sérelmek, akkor ideje végre kibeszélni egy öreg, bölcs barátnőnek, ami fáj. Otthonában pedig szabaduljon meg mindentől, ami bántó emléket hordozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos, és egy kicsit megalkuvó. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást. Vigyázzon az egészségére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy elkötelezettséget vállalt, de ezt nem bánja. Párja ellenkezése azonban felemészti az erőit. A meggyőzés eszköze lehet, ha őt is bevonja valamilyen formában. Ön uralkodó típus, és szeret adakozni, de kapnia is kell valamilyen formában.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Anyagiak terén nem lehet oka panaszra, most mégis úgy érzi, csupa veszteség az élete. Igaz, sok a kiadása, de ha a szamárlétrán sikerül egy kicsit feljebb kapaszkodnia, akkor a továbbiakban sem apadnak el forrásai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Négy bolygó is a jegyében jár ma: tárgyalások, ügyintézés, álláskeresés, avagy szerződéskötés szempontjából kedvező napja lehet, csak nehezére eshet, hogy egyszerre csak egy dologra koncentráljon. Kicsit mérsékelje kávéfogyasztását!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sok kiadása lehet, de vannak dolgok, amin nem érdemes spórolnia. Ha az otthonáról van szó, akkor különösen semmi sem lehet drága. Még így is előfordulhat, hogy nem tudja minden vágyát beteljesíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha párjával túl sokat kell hadakoznia mostanában, akkor talán most van itt az ideje a kimozdulásnak: utazzon el valahova jó messzire, már egyetlen távol töltött nap is egészen más megvilágításba hozhatja dolgait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyén áthaladó Mars miatt most képtelen az alakoskodásra, de sokszor még az elvárható udvariasságra is. Ilyen helyzetben legjobb, ha egyedül tevékenykedik, mert társai csak bosszantják, akadályozzák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bármennyire szeretné is, nem képes egyedül megállni a lábán. A társaság sokszor idegesíti, de a hiány fáj. Ön az ég felé húz, mégis folyton letörik szárnytollait. Ne féljen, kinőnek. Bízzon a szeretet hatalmában!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyén áthaladó Plútó miatt képtelen tárgyilagosan szemlélni a dolgokat: de baráti, szerelmi légyottra kitűnő ez a csillagzat. A barátság, önmegvalósítás most nagyon fontos életében, valamilyen hobbira is rátalálhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sorsa most igazán élettel telik: tevő-vevős korszakát éli, elborítja a munka, de végre sikerül a társasági életben is a középpontba kerülnie. Sok babért learathat, sok kapcsolatot építhet. Sütkérezzen a sikerben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a Mars a Jupiterrel áll szemben: a túl nagy akarás most tévutakra viheti. Egy utazás most több bajt zúdíthat nyakába, mint örömet. De ha a szerelem, vagy az üzleti érdek megkívánja, mégsem maradhat otthon.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: