2015-08-08 10:19:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Élvezze a hétvégét!

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap az Oroszlán jegyéből sugárzik, igazán derűsek a kilátásai a mai napra. Délután óriási öröm éri, nehezére fog esni, hogy ne ujjongjon mint egy kisgyerek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyébe került. Ez a kommunikáció jegye, tanulmányozza ön is a napilapokat, az internetet, és tartson lépést a történésekkel, de ne merüljön el az egzisztenciájáért történő aggódásban. Az este legyen a szórakozásé!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll: eltölti az életöröm, most kitárhatja a szívét. Minden szempontból boldognak ígérkezik ez a nap, valósággal versenyt ragyoghat a Nappal.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön 12. sorsterületén áll: megmagyarázhatatlan hangulati ingadozások gyötrik, melyek a kapcsolatait is befolyásolják. Legszívesebben visszavonulna egy időre, de ne tegye, legalábbis ne teljesen.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold kedvező fényszöget vet az Oroszlán jegyére. Főleg társaságban fogja magát jól érezni, a kedvességével elvarázsolja majd a többieket. Önnek is jót tesz majd, hogy egy csapat központjában lehet. Tegyen egy kirándulást a természetben!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrekben jár, ugyanúgy Merkúr uralta jegyben, mint az öné. Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy élvezze a hétvége nyújtotta örömöket. Találkozzon a barátaival, legyen spontán, és örüljön a legkisebb meglepetésnek is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Vénusz közelít a Jupiterhez. Ez anyagi téren óriási előrelépést jelenthet önnek. A mai napot áldozza a szépségápolásra. Ma a szerelemben is csodálatos dolgok történhetnek...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon bármi közbejöhet, szóval ne tervezzen túl nagy részletességgel. Ha elfogadja a spontán változásokat, akkor boldog napot tölthet el a kedvesével, vagy a családtagjaival. Délután, ha az idő is megengedi, sétáljon egyet abban a városban, ahol éppen tartózkodik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók a spontán akciókat támogatják, akár a barátaival tölti ezt a szép napot, akár a strandon napozik, biztosan jól érzi majd magát. Este kedves emberek társaságában lehet, jobban már nem is végződhetne ez a nap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrekben, egy levegős jegyben áll. Arra inti, hogy vegye ön is könnyedebben az életet, legalább a mai napon. Tombol a nyár, annyi csodás dolog van, amire a munkaidő alatt nem ér rá, – ideje bepótolni ezeket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a rokon elemű Ikrek jegyében jár, és formába hozza önt: valósággal sugárzik a boldogságtól. Annyira jól állnak a csillagai, hogy nem is tudna elrontani semmit. Élvezze ezt a kiegyensúlyozott és vidám napot!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Lehet, hogy úgy gondolja, tennie kellene valamit, de töltse inkább a napot pihenéssel. Ma egyáltalán nem kell másokhoz alkalmazkodnia. Az estét töltse a barátai társaságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: