2019-02-10 06:02:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy hosszú séta jó hatású lehet

Napi horoszkóp feburár 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most megmutathatja, mi rejlik önben! Ragyogóan érzi magát, igazán jó a kedve. A Nap a Jupiterrel a legjobb fényszög alatt találkozik; kedvet ad új dolgok kipróbálásához. Szívesen és sokat kísérletezhet. Kipróbálhat új lehetőségeket, és közben a szerencse is önt támogatja. A Merkúr is tartogat meglepetéseket az ön számára.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vigyázzon az egészségére! Pillanatnyilag hajlamos arra, hogy túlbecsülje fizikai terhelhetőségét. A kevesebb most többet jelent. Kedvese társaságában meghitt hangulatban töltheti az estét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap a Vízöntő jegyében sok energiát ad önnek. Minden becsvágya mellett gondoljon arra is, hogy testének pihenőkre van szüksége. Töltse ezt az estét egy szaunában. Az este alkalmas a családi problémákat megbeszélni. Valaki kiönti önnek a szívét, ön pedig meg tudja vigasztalni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma maradjon addig ágyban, ameddig csak lehet. Ha korán kell, idegessége másokra is átragadhat. Határozza el, mit szeretne ma csinálni. Döntsön megérzései szerint, de ne helyezze nyomás alá magát. Egy hosszú séta most nagyon jó hatással lesz önre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Vízöntő jegyében áll. Nyugtalan és ugyanakkor izgatott várakozásban van. Van valami a levegőben, csak nem tudja, hogy pontosan micsoda. Engedjen szabad folyást a dolgoknak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kényeztesse magát ezen a vasárnapon, fürdővel, szaunával. Ez pompásan el tudja lazítani. Új erővel töltődhet fel. Egy hosszú séta is jó hatású lehet. Este már inkább pihenjen.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A nap kellemesen alakul, ha engedi, és otthon, a saját lakásában kényelembe helyezi magát. Boldog lesz és elégedett, ugye, hogy nem is kell ennél több!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ellenálló ereje a mélypontra süllyed, és fogékonyabb lesz a meghűléses betegségekre. Időben tegyen meg megelőző intézkedéseket, ügyeljen a táplálkozásra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Több irányból is vonzást érezhet. Egyrészt inkább otthon maradna, másrészt vágyik a szabadba, friss levegőre. Tegye a kedvére való dolgokat. Ha van kedve menjen kirándulni, téli túrára. Este egy kellemes telefonhívást kap.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Igyekezzen legyőzni belső nyugtalanságát. Kezdje a napot finom reggelivel, közben hallgassa a kedvenc zenéjét. Egy hosszú séta ebéd után jót fog tenni. Az estét töltse kedvese társaságában


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lelkesedésével másokat is meg tud „fertőzni”, így nem lesz nehéz valakit a környezetéből egy bizonyos dologról meggyőzni. Ha délután úton lesz, észreveheti, hogy mennyien meg szeretnének ismerkedni önnel. Ez szórakoztatja majd, kifejezetten élvezheti a helyzetet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egész héten sokat dolgozott, most nyugalomra van szüksége. Legjobb, ha a telefonját is kikapcsolja. Így visszanyerheti az energiáját.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: