2017-01-22 07:13:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Családi konfliktus zavarhatja meg nyugalmát

Napi horoszkóp január 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma már a Nyilas jegyébe ér. Fogjon össze a barátaival, és szervezzenek közös programot. Este igyekezzen minél vidámabb dolgokat nézni a tévében.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Remek hangulatban lesz, bármihez is kezd, az jól sikerül. Találkozzon a barátaival, mert ez nagyon jót fog tenni Önnek

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, szemben az Ön jegyével. Most minden csendesebbé válik. Nyugalomra van szüksége. Délután mondja le nyugodtan azt a programot, amihez nincs kedve.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez eléggé aktívvá teszi Önt. Kedvet kap a házimunkához, egyik szobát át is tudja rendezni. De ne essen túlzásokba. A semmittevést is nagyon jól lehet élvezni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ne engedje, hogy mások véleménye eltérítse a sajátjától. Este maradjon a párjával.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy családi konfliktus zavarhatja meg a nyugalmát, de szerencsére hamar helyreáll a béke. Délután pihenjen minél többet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Mindenre jó ez a nap, csak a nagy változtatásokra nem. Lehetőleg tegye félre a problémákat és lazítson egy kicsit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jól indul a vasárnapja. A Hold a Nyilas jegyében áll. Végre minden sikerül, és mindenki megnyugszik. Töltse a családjával otthon a délutánt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Elképzelhető, hogy valaki megvallja az érzéseit önnek - ha ön egyedülálló, akkor adjon egy esélyt a dolognak!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most nem fog tudni lustálkodni, de Ön nem is híres erről. Egy barátja a segítségét kéri egy nehéz üggyel kapcsolatban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez kedvet csinál Önnek ahhoz, hogy sétáljon egy nagyot a legközelebbi erdőben. Estére szervezzen baráti találkozót!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Olyan dolgokkal foglalkozzon csak, ami nem tűr halasztást. Ne hagyja, hogy kihasználják, ön néha nagyon naiv, és ebből most hasznot húzhat valaki.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: