2018-02-02 06:59:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Álljon ki önmagáért!

Napi horoszkóp február 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Magánéletében váratlan nehézségek miatt komoly választások elé kerül. Vigyázat, rossz lelkiismerete és hangulata zavaros helyzetbe kergetheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Nagy önbizalomra tesz szert azáltal, hogy játszva megbirkózik feladataival, pedig több nehézséget sejtett... Az átlagosnál több kiadása lesz, de meglepetés nem éri, mert jó ideje készül erre. Élvezze azt, ha együtt lehet szerelmével, s hagyja, hogy magától fejlődjön a kapcsolatuk.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy tervével kapcsolatban eddig biztos volt önmagában. Ezt kritikusan fogadta környezete. Most viszont, amikor a megvalósításra kerül a sor, megrémült. Még lehet változtatni a lényeges pontokon!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A romantikus terveknek nem igazán kedvez a mai nap. Bizonyos bolygóállások kizárják a fontos döntések és az új feladatok lehetőségét is. Azonban van élet a munkán túl is - biztosan össze tud futni néhány régi ismerősével, ön pedig élvezettel vehet részt egy közös vacsorán, vagy hosszú beszélgetésen.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Még mindig sokkal több jó dolog történik, mint amennyi kellemetlenségtől tartania kell. Az túlzott mértékű táplálkozást viszont ne sorolja a jó dolgok közé, mert könnyen visszaüthet a dolog. A hét vége kiválóan alkalmas lesz arra, hogy izmait megmozgassa.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szerénysége miatt most elmulaszthat egy jó lehetőséget, amely pedig szerencsét hozna önnek… Legyen egy kicsit bátrabb, és álljon ki önmagáért!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A karrierjét érintő esetleges csalódások érzékenyen érinthetik. Több terve is meghiúsulhat, fogadja ezt minél higgadtabban. Végül is a hétvége már elég közel van, és legjobb, ha erre állítja be magát. Tervezzen magának programokat. Egy barátja megkeresi majd önt, sok mesélni valójuk lesz egymás számára.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Kerülje a kétes ügyeket, a gyanús embereket, mint például a házaló árusokat. Ne hagyja magát becsapni! Féltékenységre ne adjon okot, mert hűséges párja azt nem érdemli.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Teremtsen egyensúlyt lelkében. Legyen bölcs, derűs és könnyed, az esetleges sérelmeit, kellemetlen emlékeit végleg felejtse el. Most fontos az alkalmazkodás, hogy együtt tudjon működni társaival.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha teheti, ma ne írjon alá szerződéseket, és ne kössön megállapodásokat. Ideális lenne, ha ma egyáltalán nem kellene dolgoznia. Jótékony hatással lenne önre, ha elmenne úszni egyet. Ha lehetséges ne keveredjen a kollégáival vitába. Kerülje a meggondolatlan kijelentéseket, megjegyzéseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne engedje magát semmire rávenni, aminek hosszabb távon kellene eredményesnek bizonyulnia. A nagyobb beszerzésektől is igyekezzen tartózkodni. A Mars már a Nyilas jegyében jár, és ezzel együtt az ön tettereje is fokozódni fog.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma igen váltakozó hangulatban van. A derűs helyzetekből képes egyenesen letargiába zuhanni. Ne hagyja, hogy az érzelmek átvegyék az irányítást, mélyedjen a munkájába, s akkor viszonylag nyugodtan zárhatja a napot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: