2020-04-19 08:00:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A szerelmi életét rövid időre beárnyékolja egy veszekedés

Napi horoszkóp április 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap ma jegyet vált, és meglátogatja az ön második sorsterületét, ezen a napon és az elkövetkező időben ön kizárólag pénzügyeire koncentrál. Annyira frusztrálja önt a jelenlegi helyzet, hogy elhatározza, hogy nagy tartalékot fog felhalmozni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap most az ön második sorsterületén utazik át, ez a konstelláció megerősíti az önbizalmát. Minden új kezdetnek kedvez ez a bolygóállás.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most a regeneráció ideje köszönt önre, lehet, hogy érte egy-két csalódás, úgy érzi, jobb, ha egy kicsit félrevonul. Nincs itt az ideje a vadonatúj projekteknek, a versenynek, inkább lépjen hátra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Merjen nagyot álmodni, mert valóra válik, most fontos, hogy tartozzon valakivel, aki egy kicsit biztatja is önt. Tegye félre a félénkségét, és legalább fejben legyenek meg a céljai.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön már a mai napon érzi, hogy eljött az ön ideje a karrier területén. Olyan ötlettel áll elő, ami teljesen egyedülálló és már a megvalósításra koncentrál. Ragyog, mert tudja, hogy sikerülni fog, a kézzelfogható eredményeket akarja látni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön igen szorgalmas ember lévén, most is megtalálja a módját, hogy hogyan dolgozhat, valószínűleg online munkát végezhet otthonról. Remekül alkalmazkodik a mostani helyzethez! A szerelmi életét rövid időre beárnyékolja egy veszekedés.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap most az ön nyolcadik sorsterületén halad át - gondolja át függőben lévő pénzügyeit, hitelét, adóit, és csináljon egy költségvetést. Ha szingli, egy flört is lefoglalja a gondolatait mostanában, talán egy társkeresőn ismerkedtek meg.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napot arra használhatja fel, hogy a saját érdekeit egyensúlyba hozza a partnere igényeivel. Szüksége van más emberek energiájára is, de ők is kereshetik önt, fontos, hogy belevonja magát a közös ügyekbe.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyszerű nap, ha szeretne változtatni valamely egészséget érintő szokásán. Elhatározhatja, hogy többé nem gyújt rá, vagy többet sportol, vagy egészségesebben étkezik, és elhatározása most komolynak is tűnik.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma egy nagyon játékos napja lehet, ha el tudja engedni magát és gyermekeivel foglalkozik. A romantikára is kifejezetten jótékonyan hat a mai nap.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma fókuszba kerülhet otthona, az ingatlanával kapcsolatos aggodalmak. Lehet, hogy van valamilyen felújítási terve, vagy csak egyszerűen a gyermekeit szerezné biztonságba tudni, de ugyanígy van az idős szüleivel.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a beszélgetéseké a főszerep, ha van partnere, akkor most ön a hangadó, ha egyedül él, akkor a telefonon csivitel egész nap. Lehet, hogy némi papírmunkát is végez, melyet munkahelyéről hozott haza.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: