2018-03-10 06:38:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A fizikai erejével próbáljon meg spórolni

Napi horoszkóp március 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz és a Mars jó fényszögben állnak. Ma mindenképpen menjen emberek közé. Különösen akkor lehet csodálatos találkozásban része, ha ön még egyedülálló. Tartsa nyitva a személt, és tárja ki a szívét. Jól fogja érezni magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma jól használhatja a diplomáciai képességeit. Tanuljon ellenfeleitől, és viselkedjen finomabban a környezetében élőkkel. Délután gyorsan intézze el a hétvégi bevásárlásokat, így több ideje marad a szórakozásra. Este kellemes órákat tölthet el a kedvesével.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jót fog tenni önnek. Nagyon sok meghívást kap, talán még egy kis stressz is éri, a szabadideje miatt. Az emberek keresik a társaságát. Ez az este az egyike a legjobbaknak!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében jár. Viharfelhők fenyegetik a párkapcsolatát, a rejtett feszültségek most felszínre törhetnek. A felkavaró események után viszont biztosabb alapokra helyezhetik a viszonyukat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Váratlan pénzügyi gondok gyötörhetik most, ami szokatlanul harapóssá teheti önt a kedvesével való viszonyában. Talán még az is megfordul a fejében, hogy a párját okolja, alaptalanul. Higgadtsággal többre megy, mint haraggal.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A fizikai erejével próbáljon meg spórolni. A Bak jegyében álló Hold elveszi az energiáit, és inkább csak nyugtalanná teszi. Lassítson egy kicsit, törődjön ma többet önmagával.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Akkor se tegyen szemrehányásokat a kedvesének, ha történetesen igaza van - ön ma sokkal kritikusabb, mint egyébként, így utólag megbánhatja a szavait. Ha egy kicsit engedékenyebb, akkor jó hangulatban zárhatják a napot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A bolygófényszögek közelebb hozzák önhöz az embereket. Jó beszélgetéseket, mély érzéseket, intim pillanatokat hoz a mai nap.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az energia bolygója a Nyilas jegyében áll, és ez nagyon kedvező az ön számára. Akár kisebb csodák is történhetnek, például az, hogy nyer az egyik szerencsejátékon. Kaphat olyan ötleteket is, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjait, és valami pozitív irányban megváltozik az életében.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Egészen biztosan eszébe fog jutni egy olyan dolog, amit ma feltétlenül el kell intéznie. Egy hivatalos levél átgondolt válaszra vár. Készítsen listát arról, hogy mi mindent kell elintéznie a mai nap folyamán. A holnapi napot töltse pihenéssel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vigyáznia kellene, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával. Főleg az új ismerőseivel legyen óvatos, valaki megbízhatatlanabb, mint gondolná. Meggondolatlanul reagálhat egy kényes üggyel kapcsolatban, így pedig tovább rontja az egyébként sem túl rózsás helyzetet.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ha teheti, kerülje el a nagy tömeget, ma nagyon érzékennyé válhat. Talán az sem lesz baj, ha lemondja a mai találkozót. Nincs elég energiája, és nehezen tűri majd a provokációt. Este maradjon otthon, és aludja alaposan ki magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: