2020-10-18 08:06:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szüz - A délután váratlan örömöt, jó hírt tartogat

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Hajlamos rá, hogy az időhiányra fogja a „nemszeretem dolgok” halogatását, pedig egy kis odafigyeléssel és jobb szervezéssel már minden feladatát befejezhette volna… Lásson ma neki valamelyiknek!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Skorpióban jár. Hirtelen megvilágosodik: kristálytisztán fogja látni a megoldást egy olyan problémára, ami már régóta nyomasztja. Ne féljen a megérzéseire hallgatni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha a házastársával vitába keveredik, tartózkodjon attól, hogy felemlegesse a régmúlt sérelmeket. Koncentráljon inkább a megoldandó problémákra! Egy baráti beszélgetés közelebb viheti ehhez is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon, nehogy a féltékenység elvegye a józan eszét! Gondolja végig, hogy miért nem bízik meg a partnerében, és hogyan állíthatnák vissza a meghitt hangulatot. Kezdetnek az is elég, ha őszintén feltárja előtte a kételyeit és a félelmeit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sajnos a mai nap is elég sok feszültséget hoz. Ha szeretné elkerülni a pszichoszomatikus panaszokat, keressen magának olyan elfoglaltságot, ami segít kiereszteni a gőzt! Mit szólna például egy nagy túrához az erdőben?


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán megbántott valakit a szerettei közül, és most ön is kínosan érzi magát. Ha azon töri a fejét, hogyan engesztelje ki az illetőt, egyszerűen csak kérjen tőle bocsánatot. A délután váratlan örömöt, jó hírt tartogat!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mérlegek híresen türelmesek és toleránsak. Nos, a mai nap nem ez lesz a jellemző, több emberrel is összeszólalkozhat, talán az egyikőjük épp a szomszéd, akivel pedig jóban van. Nem ártana egy kis önmérsékletet tanúsítani.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lendületben van, és jól érzi magát, egészen addig, amíg valaki vagy valami fel nem bosszantja. Hajlamos ma rá, hogy túl keményen reagáljon, aztán pedig emészti a bűntudat… Őrizze meg a higgadtságát, jó néhány felesleges körtől kíméli meg magát ezzel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valaki leszólhatja a hobbiját, és ezzel mély sebet ejt a lelkén. Ne engedje, hogy mások véleménye befolyásolja, ha örömet szerez önnek egy adott tevékenység, űzze továbbra is! Az irigy megjegyzésekkel pedig ne foglalkozzon...


Bak: XII. 22. - I. 19.

A kedvese napok óta rosszkedvű, szemmel láthatóan ráférne egy kis pihenés. Segítsen neki, szervezzen kettejüknek valamilyen vidám programot, meglátja, ettől valósággal újjászületik majd!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma könnyen félreértések áldozatává válhat... Válogassa meg például, hogy hol és kivel mutatkozik kettesben, ezzel féltékenységi jelenetek egész sorát előzheti meg! Arra is ügyeljen, hogy ne kotyogja ki a harmadik félnek egy barátja titkát.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpióban jár, és szenvedélyessé teszi. Ha nem vigyáz, most könnyen kicsúszhat a száján olyasmi is, amit később megbán. Fékezze az indulatait, különösen akkor, ha egy idősebb rokona húzza ki önnél a gyufát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: