2019-03-15 05:59:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - otthona rendjére vigyázzon, mert látogatói lehetnek

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Rák jegyébe lép, ez a figyelmét a családtagjaira, szeretteire irányítja. Szervezzenek közös programokat!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem kell tartania sem konfliktusoktól, sem vitáktól. Szeretné megértetni magát másokkal, és még ünnepi hangulatba is jöhet. Beszédes, és örülhet az érdekfeszítő újdonságoknak, amiket másoktól hall. Nem fog unatkozni!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most a pihenés lenne a legfontosabb! Engedje magát kényeztetni, és élvezze a napot. Nem kell mindig robotolni, és valami hasznosat csinálni.Polcolja fel a lábait és lazítson!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön jegyében jár, most igazán elemében van, szívesen tölti a rokonsággal az időt. Hívjon vendégeket!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ez a nap csodás lezárása lehet a hétnek. A bolygók hatására fizikailag nagyszerűen érezheti magát, és úgy érzi, sürgősen szüksége van a friss levegőre, a sportra, és egy találkozóra a legjobb barátaival. Ezeket a ma nagyszerűen tudja kombinálni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jó lenne, ha el tudna utazni. Ha otthon marad, akkor is jót tehet magának, minden jó, ami mozgást jelent, ez lehet séta, sport, biciklizés, úszás, bármi, ami jól esik Önnek. Minél tovább marad a friss levegőn, annál jobb.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Felszabadítóan hatnak önre a bolygók: most tényleg megnyugodhat, az élete kiegyensúlyozottabbá válik. Délután remek hírt kaphat egy barátjától.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó benyomással van az emberekre, bízzon bennük, legyen nyitott és barátkozó. Az apró szívesség, amit tesz, hamarosan viszonzásra talál. Megjelenésére és otthona rendjére vigyázzon, mert látogatói lehetnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A társalgásnak és kommunikációnak kedvez a nap. Menjen vidám, optimista emberek közé, hogy ön is jól érezhesse magát. Gondjait megvitathatja egy közeli barátjával.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Könnyedén átlát ma mindenen és mindenkin. Olyan bonyolult feladatok és helyzetek, melyek eddig próbára tették, most könnyedén megoldásra lelnek az ön kezei között.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érdekes lehetőségek várnak önre, és végre erőt is érez ahhoz, hogy ezt mind ki is aknázza. A megvalósításhoz azonban még valaki más is kell. Ráadásul neki is önnek kell erőt adnia, ha azt akarja, hogy a segítségére legyen.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napja egészen a készülődés jegyében telik: egy fontos találkozóra készül, és ezért szeretné a lehető legjobb formáját nyújtani. Nem kell aggódnia, most menni fog!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: