2012-07-29 08:02:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - ma nagyon elemében van

Napi horoszkóp július 29-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon sok a munkája, és még a nyári szabadsága sem biztos. Sok mindent tervezett pedig erre a nyárra, de most már abban sem biztos, hogy egyáltalán ki tud-e szabadulni. Legalább ma pihenjen! Keressen valami aktív kikapcsolódást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jól teszi, ha kicsit jobban odafigyel az egészségére., de azért nem kell túlzásba vinni az aggodalmaskodást. A sopánkodó barátnőkre se hallgasson. A baj megelőzhető, és jóra fordítható, ha idejében elejét veszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Még hétvége van, de ön már a holnapi szervezési munkálatok lázában ég. Kattog az agya, ezért csak nehezen tud odafigyelni az önt körülvevő dolgokra. Pedig, ha körülnéz, rengeteg szép dolgot észrevehet!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A sok program, amit erre a nyárra tervezett kezd most már önnek is terhes lenni. Pedig a nyaralás nem munka: csak olyasmit tegyen, amiben valóban örömét leli. Inkább egy hosszabb utazás nyújtana kikapcsolódást, mint az örökös rohangálás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ön tüzes jegy, a víz mellé tervezett utazások talán ezért is olyan vonzók önnek: lehűtheti végre túlhevült testét. Önt még a forró nap is kevésbé bántja, mint a családtagjait. Azért vegye figyelembe az ő óhajaikat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanra nagyon elfáradhatott, különösen, ha eddig még nem sikerült kivennie évi rendes szabadságát. A kimerültség azonban az összpontosítás rovására mehet. Legyen végre jó magához, és kényeztesse fáradt tagjait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Gondolatai végre szabadon szárnyalhatnak: sikerült elfeledkeznie a mardosó gondokról. A terveit is tisztábban látja, és talán át is tudja alakítani őket a lehetőségeihez képest. Kedve támadhat az otthona csinosításához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nagyon elemében van: vicceivel, jókedvével pedig másokat is örömre sarkall. A nevetés a lelkét és a testét is megkönnyítheti. Úgyis aktuális lehet önnek egy kis fogyókúra. Akkor szívesebben és bátrabban megy a strandra is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Mostanában kissé elmagányosodott: de talán örült is ennek. A mai napon azonban kötelező a társasági élet. Végre álljon ki bátran a színre, harcolja ki a megjelenési lehetőséget. Sok van, mit bátran megmutathat magából.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A magánéleti döntések ideje jött el az ön számára a napokban. A legfontosabb azonban az, hogy bármit is dönt, legyen ereje ki is tartani az elhatározása mellett. A folytonos hezitálással a saját idegeit őrli fel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Érthető, ha nincs mindig kedve felvenni a telefonját. Különösen, ha olyanok hívják, akik valami elvárással fenyegetik meg. Ha azonban jogos ez az elvárás, akkor öntől kicsinyesség nem megfelelni ennek. Legyen nagyvonalú!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Egy nagy találkozás reménye kecsegteti: valaki, akire már régóta vágyott az életébe csöppenhet. Talán csak egy könnyed szórakozás erejéig, de az élmény így is maradandó lesz. Ám lehet, hogy ennél azért többről van szó…

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: