2013-09-20 02:12:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - kezd felengedni a rossz hangulata

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyén áthaladó Hold ma találkozik az ott tanyázó Uránusszal. Ha eddig csak nyugtalan volt, akkor ma határozottan idegessé válhat. A hisztéria sem kizárt. Vigyázzon, hogy meg ne bántsa azt, akit legjobban szeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma semmi sem jó önnek, senki sem tud igazán a kedvére tenni. Legkevésbé épp a kedvese. A kirobbanó viták oka lehet egy kisebb tányértörés, de a következménye is! Ma ne használja a herendit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkáját végezve hirtelen ráébred egy olyan dologra, ami sok gondját megoldhatja. Talán a munkafolyamat egyszerűsítésével kapcsolatos módszer ez, vagy valamilyen munkatársi rossz viszony megoldására lehetőség.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha sikerült végre eldöntenie, hogy mit is akar, akkor itt az ideje, hogy az elhatározásában eltökélt és következetes legyen. A helyzete nem könnyű, de a Jupiter segíti. Reggel meg is pillanthatja az égen a hajnal legfényesebb csillagát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A munkatársai szívesen tartózkodnak ma az ön közelében, kifejezetten keresik a társaságát. Ha teheti, ossza meg velük örömét, jó gondolatait, tegyen humoros megjegyzéseket. Úgyis sok a szorongani valójuk, könnyítsen a lelkükön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy tűnik, ma bal lábbal kelt fel, vagy ami még rosszabb, talán le sem feküdt. Az biztos, hogy a rosszkedve miatt senki nem tud a kedvére tenni, semmi sem jó úgy, ahogy van. Egy csokoládé ma szükségszerű lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Volna még mit fejlődnie az empátia terén, habár ön tényleg a leginkább megérző, megértő emberek közé tartozik. Ez sem elég azonban, ha valaki túlságosan önmagába fojtja az érzéseit. Ma egy ilyennel lesz találkozója.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Némileg kezd felengedni a rossz hangulata, ami annak is köszönhető, hogy a környezetén változtatott egy kicsit. Vidámabb színekkel vette körül magát, új ruhába, vagy cipőbe bújt. Az idő komorságát ellensúlyozza sok narancsszínnel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Önnek nem kell magyaráznom: a fiatalosság, frissesség nemcsak azon is múlik, hogy a szellem fényét mennyire hajlandó követni. A testmozgás is jól jöhet, mint ráadás, meg a kozmetikumok, de az első a gondolat hatalma.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valamilyen meglepetést tartogat az ön számára a mai nap, akár egészen tárgyiasult formában is. Konkrét ajándékot kaphat egy baráttól, vagy a szerelmétől. Látszik, hogy szereti, megbecsüli önt. Bármily apróság is, legyen hálás érte!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munka ég a keze alatt, boldog, hogy tevékenykedhet. Tele van ihletettséggel és jó ötletekkel, amivel inspirálni tudja az önt körülvevőket is. Jól érzi magát, mégis siet haza. A kedvese várja, van miért rohannia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon inkább kerülje a vitákat a munkahelyén. Eléggé parttalanná válhat ugyanis, ha túlságosan belemegy a részletekbe. Márpedig az igazságérzete aligha engedné, hogy ne így tegyen. Ezt viszont a munkája bánná.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: