2012-08-22 08:39:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - figyeljen jobban egészségére

Napi horoszkóp augusztus 22-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Próbálja meg magát olyannak elfogadni, amilyen. Csak akkor van esélye arra, hogy mások is elfogadják önt. Ha azt látják, hogy tele van bizonytalansággal, és frusztrált, akkor nem várhatja el, hogy megbízzanak önben, a képességeiben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Onnan várhat kellemes meglepetést, ahonnan nem is remélte volna. A mai nap biztosan nem múlik el váratlan öröm nélkül. A virágok ma különösen vonzzák: lepje meg magát egy különleges növénnyel! Öleljen át egy fát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önmagával és másokkal szemben is túlságosan követelőző lehet. Ha ön főnöki pozícióban van, akkor meg egyenesen hajcsárrá változhat. Mindig gondolja át az utasításait, amit kiad: vajon ön képes lenne-e végrehajtani? Jó szívvel?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem várhatja el, hogy mások közeledjenek ön felé, ha ön egy lépést sem tesz feléjük. Mosolyogjon, és használjon szelídebb hangot. Kivéve persze, ha eleve el akarja üldözni az embereket. Az illat is fontos: vegyen egy jó parfümöt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a szenvedély lángja szinte elborítja az Oroszlán jegyűeket. Talán a nyár utolsó lángolását érzi, vagy a jegyén áthaladó Nap tüzesíti fel: sehogy sem tud ellenállni a kísértésnek. Ebből akár még szerelem is lehet, ha nem vigyáz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Pontossága és fegyelmezettsége már sok nehéz élethelyzeten átsegítette. Igaz, hogy ez az állandó figyelem és készenléti állapot ugyanakkor nagyon kimerítő is. Ma pihenjen többet! Este menjen el egy moziba, vagy sétálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit nehezére esnek már a semmit mondó feladatok, amikkel a munkahelyén megbízzák. Keresse meg a főnökét, tárja fel a lelkét, kérjen nagyobb kihívást jelentő megbízást. Ha nem tudnak az ambícióiról, nem lesz változás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobban kellene figyelnie az egészségére. Folyton csak halogat egy orvosi vizsgálatot: ma már vegye a fáradtságot és menjen el. A megoldás, a specialista orvos rendelője, talán közelebb van, mint gondolta. Nézzen szét a környezetében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy kissé talán túlságosan is begubózott az utóbbi időben. Ki kellene törnie, hogy újra magára találhasson. Vannak helyzetek, amik, úgy véli, elmúltak már az életéből. Talán nem egészen így van. Merjen élni újra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön nagyon ügyes, tehetséges, és ráadásul roppant gyakorlatias is. Ez jó, mert segít önnek realizálni az álmait. Már ha még vannak. Ha azonban a szűklátókörű realitások miatt már álmodni sem mer, akkor mire megy?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Még nem késő programot szervezni a nyárra, ha eddig nem tette volna meg, vagy pedig már az idejét sem tudja, mikor volt. Ön úgyis szereti a hirtelen ötleteket. És ma egy hirtelen meghívás is segítheti önt a programszervezésben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyrészt túlságosan lelkiző típus ön, másrészt viszont a végletekig racionális. Ez a kettő pedig szinte gúzsba köti a lelkét. Társa ehhez képest végtelenül változékony. A kettő egyensúlyba hozható, ha mer jobban bízni benne.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: